Φούντωσαν οι φήμες για την υγεία της Κέιτ μετά την απουσία του Ουίλιαμ

«Αναρρώνει πολύ καλά», σύμφωνα με πηγή από το παλάτι

Την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος δίνει μάχη με τον καρκίνο, έχοντας περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, οι φήμες δίνουν και παίρνουν και για την πορεία της υγείας της Κέιτ Μίντλετον

Kate Middleton 1

Πριν από λίγες ώρες το παλάτι του Κένσιγκτον είπε στην εφημερίδα Independent ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας «αναρρώνει πολύ καλά» μετά τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα στις 16 Ιανουαρίου. 

Χωρίς Κάρολο και Ουίλιαμ το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Οι φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον άρχισαν να φουντώνουν ξανά μετά από την απόφαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ να ακυρώσει την τελευταία στιγμή την παρουσία του στο μνημόσυνο του νονού του, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, επικαλούμενος ένα προσωπικό ζήτημα. 

Kate Middleton 2

Μόνος στα βραβεία Bafta ο πρίγκιπας Ουίλιαμ -Τι είπε για την Κέιτ Μίντλετον

Η απουσία αυτή έδωσε νέα τροφή στις εικασίες και στα σενάρια συνωμοσίας για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ. Πάντως το παλάτι συνεχίζει να είναι φειδωλό όσον αφορά στο πώς αναρρώνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό για ποιον λόγο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 

Kate Middleton 3

Κέιτ Μίντλετον: Πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει στο σπίτι της, με το γραφείο της να έχει ανακοινώσει ότι δε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν το Πάσχα. 

Kate Middleton 4

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη έξοδος από το παλάτι μετά το χειρουργείο

Το καθολικό Πάσχα φέτος πέφτει στις 31 Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως η Κέιτ θα βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τουλάχιστον για έναν ακόμα μήνα. 

Kate Middleton 5

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα πρώτα λόγια για την Κέιτ Μίντλετον και τον Κάρολο

Η Sophie Cress, θεραπεύτρια με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, μίλησε για τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας όταν επιστρέψει στα καθήκοντά της ως ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Kate Middleton 6

«Η Κέιτ Μίντλετον έπεσε σε κώμα» - Σάλος με Ισπανίδα δημοσιογράφο

«Η Κέιτ πιθανότατα θα διευκολύνει την επιστροφή στις βασιλικές της υποχρεώσεις, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που ταιριάζουν στην συγκεκριμένη φάση της ζωής της. Από πλευράς ψυχολογίας, είναι κρίσιμο η Κέιτ να διατηρήσει την αυτονομία της και την αίσθηση ελέγχου του προγράμματός της, καθώς επιστρέφει σταδιακά στα καθήκοντά της», ανέφερε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top