Ανατροπή με την Κέιτ Μίντλετον - Μετά το Πάσχα η πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Παρατείνεται η επανεμφάνισής της μετά το χειρουργείο

H πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο / Βίντεο Breakfast@Star

Παράταση φαίνεται πως θα πάρει η επίσημη επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον, μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε τον Ιανουάριο. Παρόλο που το παλάτι είχε ανακοινώσει ότι θα επιστρέψει το Πάσχα, τελικά αυτό θα συμβεί τον Ιούνιο!

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο!

Η πριγκίπισσα Κέιτ θα συμμετάσχει στις 8 Ιουνίου στην παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση που διοργανώνεται για τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού βασιλιά, στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και πριγκίπισσα Κέιτ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και πριγκίπισσα Κέιτ / AP File Photo (Chris Jackson)

Η ανακοίνωση έκανε την Τρίτη το υπουργείο Άμυνας της χώρας, ωστόσο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που δεν έχει πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση από τα Χριστούγεννα, πριν από τη δημοσίευση φωτογραφίας της Δευτέρας το βράδυ στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, θα επιθεωρήσει στρατιώτες κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του βρετανικού στρατού.

Κέιτ Μίντλετον

Τον Ιούνιο η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και όχι το Πάσχα, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί / AP File Photo (Victoria Jones)

Η 42χρονη πριγκίπισσα, που έχει τον βαθμό του συνταγματάρχη στην Ιρλανδική Φρουρά, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα που ανακοινώθηκε στα μέσα Ιανουαρίου. Οι λόγοι αυτής της επέμβασης παραμένουν άγνωστοι, αλλά σύμφωνα με βρετανικά μέσα δεν πρόκειται για καρκίνο.

Μέχρι χθες Δευτέρα, δεν είχε εμφανιστεί πουθενά, πυροδοτώντας πολλές εικασίες στα βρετανικά ταμπλόιντ και στα κοινωνικά δίκτυα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top