Κέιτ Μίντλετον: Το τηλεφώνημα στη Μέγκαν Μαρκλ κι η άρνηση του Ουίλιαμ

Ο Κάρολος ετοιμάζεται για ταξίδι στην Αυστραλία

Νέες αποκαλύψεις για τις σχέσεις της Κέιτ Μίντλετον και της Μέγκαν Μαρκλ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι Βρετανοί αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας. 

Κέιτ Μίντλετον: Πονοκέφαλος για το παλάτι το πρόβλημα υγείας της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά στη σχέση των δύο γυναικών άναψε μετά το εκρηκτικό βιβλίo «Endgame» του Omid Scobie, στο οποίο ο συγγραφέας αποκάλυπτε πως ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα Κέιτ ήταν τα πρόσωπα που είχε αναφέρει ο πρίγκιπας Χάρι ότι είχαν ρατσιστική συμπεριφορά, αναρωτώμενοι ποιο θα είναι το χρώμα του δέρμα τους του μικρού Άρτσι. 

Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ 1

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η Κέιτ Μίντλετος τηλεφώνησε στη Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να εκτονώσει την ένταση ανάμεσά τους. 

Φούντωσαν οι φήμες για την υγεία της Κέιτ μετά την απουσία του Ουίλιαμ

«Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών του βιβλίου, η Κέιτ Μίντλετον τηλεφώνησε στη Μέγκαν Μαρκλ μετά από παρότρυνση του βασιλιά Καρόλου. Ο Κάρολος ανάγκασε την Κέιτ Μίντλετον να γίνει ο ειρηνοποιός του, μετά την άρνηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ» σημείωσε πηγή των ανακτόρων στο In Touch Weekly.

Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ 2

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Κέιτ συμφώνησε, καθώς παίρνει πολύ σοβαρά τα βασιλικά της καθήκοντα και κάνει πάντα αυτό που πρέπει για το στέμμα. 

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα πρώτα λόγια για την Κέιτ Μίντλετον και τον Κάρολο

«Αυτή η διαμάχη έχει ξεφύγει τόσο πολύ που αρχίζει να επισκιάζει τη βασιλεία του Καρόλου και ολόκληρη τη μοναρχία. Θέλει να θεραπεύσει το ρήγμα μια για πάντα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ 3

Ετοιμάζεται για Αυστραλία ο Κάρολος

Την ίδια ώρα, ο βασιλιάς Κάρολος σε μια προσπάθεια να δηλώσει πως είναι παρών, παρά τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, ετοιμάζεται για να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αυστραλία. 

Αυστηρό μήνυμα στον Χάρι και στη Μέγκαν: «Αφήστε την Κέιτ Μίντλετον ήσυχη»

Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ 4

Η επίσκεψη αυτή θα είναι η πρώτη του ως βασιλιάς από το 2011 και θα γίνει κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες. 

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί κρατά κρυφό τον λόγο του χειρουργείου

Από την άλλη η βασίλισσα Καμίλα θα πάρει ολιγοήμερη… «άδεια» από τα καθήκοντά της, μετά από 13 επίσημες εμφανίσεις που πραγματοποίησε ολομόναχη, όσο ο Κάρολος κάνει τη θεραπεία του για τον καρκίνο. 

Η βασίλισσα δεν έχει προγραμματισμένη κάποια άλλη εμφάνιση μέχρι την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στις 11 Μαρτίου κι έτσι, όπως έγινε γνωστό θα περάσει λίγες μέρες ξεκούρασης ιδιωτικά με την οικογένειά της. Τα ηνία θα αναλάβουν για όσο λείπει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Άννα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top