Κέιτ Μίντλετον: Γιατί κρατά κρυφό τον λόγο του χειρουργείου

Η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου στο νοσοκομείο

Κέιτ Μίντλετον και βασιλιάς Κάρολος στο ίδιο νοσοκομείο / Βίντεο Σκάι

Περίπου μια εβδομάδα μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υπεβλήθη η Κέιτ Μίντλετον, και ο βασιλιάς Κάρολος εισήχθη στο ίδιο νοσοκομείο, ώστε να χειρουργηθεί όπως ήταν προγραμματισμένο. 

Βασιλιάς Κάρολος: Αναρρώνει ομαλά μετά την εγχείρηση προστάτη  

Μάλιστα, σύμφωνα με το People, o βασιλιάς της Αγγλίας επισκέπτηκε την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, λίγο πριν από τη δική του επέμβαση για διόγκωση προστάτη. Στο πλευρό του είχε τη βασίλισσα Καμίλα.

Βασιλιάς Κάρολος: Αναρρώνει ομαλά μετά την εγχείρηση προστάτη  

Κέιτ Μίντλετον και βασιλιάς Κάρολος

Κέιτ Μίντλετον και βασιλιάς Κάρολος / AP File Photo (Matt Dunham)

Ο βασιλιάς Κάρολος επισκέπτηκε την Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο

AP File Photo (John Stillwell)

Χαμογελώντας η Καμίλα ανέφερε πως «ο Κάρολος είναι καλά», όταν αποχώρησε κάποιες ώρες αργότερα και μια βασιλική πηγή επιβεβαίωσε πως η επέμβαση πραγματοποιήθηκε και ότι ο βασιλιάς τα πάει καλά.

«Ο μεγαλειότατος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις θερμές ευχές τους την τελευταία εβδομάδα και είναι χαρούμενος καθώς έμαθε ότι η διάγνωσή του έχει έναν θετικό αντίκτυπο στη δημόσια ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας», επισήμανε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε μια ανακοίνωσε που εξέδωσε νωρίτερα.

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί κρατά κρυφό τον λόγο του χειρουργείου

Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον και στην οποία δε δόθηκε καμία λεπτομέρεια για τον λόγο, είχε ως αποτέλεσμα να οργιάσουν οι φήμες στα βρετανικά ταμπλόιντ για το τι μπορεί να συμβαίνει και γιατί το κρατά «επτασφράγιστο» μυστικό.

Σε νέο ρεπορτάζ, πηγές αναφέρουν ότι ήταν σκόπιμo και ότι η απόφαση ελήφθη με βάση την επιθυμία της Κέιτ να διατηρήσει την κανονικότητα για τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Λούις.

Το παλάτι εξακολουθεί να μην έχει αποκαλύψει τίποτα για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται για καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον /  AP File Photo (Scott Garfitt)

«Ήταν λογικό να είμαστε πιο ανοιχτοί σχετικά με αυτό, αλλιώς οι άνθρωποι θα μπορούσαν να σκέφτονται το χειρότερο», ανέφερε στο People πηγή του παλατιού.

Ωστόσο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά για τον βασιλιά Κάρολο, για τον οποίο έγινε εξαρχής γνωστός ο λόγος που θα εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Σκοπός του ήταν να διαβεβαιώσει τους πολίτες ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά και για να παροτρύνει τους άνδρες να κάνουν προληπτικές εξετάσεις για τον προστάτη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top