Μίντλετον: «Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά. Δεν μπορούσε να κρατήσει το φαγητό»

«Τα παιδιά δε γνωρίζουν για τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας της»

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία Για Την Εικόνα Της-Έχει Χάσει Κιλά

Νέες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

Το περιοδικό In Touch επικαλούμενο πηγές του παλατιού, αναφέρει ότι η εικόνα της Κέιτ μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, έχει ανησυχήσει τα τρία της παιδιά. Ωστόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τα κρατά στο σκοτάδι και δεν τους έχει αποκαλύψει την σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας της. 

Κέιτ Μίντλετον 1

Κέιτ Μίνλτετον: Μπάχαλο με την ημερομηνία επιστροφής στα καθήκοντά της

«Φυσικά ανησυχούν γιατί είναι τόσο αδύναμη, αλλά δεν έχουν ιδέα για τη σοβαρότητα της κατάστασης της μητέρας τους», αποκάλυψε η πηγή αποκλειστικά στο In Touch για τον Πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών και τον Πρίγκιπα Λούι, 5 ετών.

Κέιτ Μίντλετον 2

Τα τρία παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν για να φτιάξουν τη διάθεση της μητέρας τους, καθώς αναρρώνει, ενώ ο Ουίλιαμ τα διαβεβαιώνει ότι η μαμά τους θα επιστρέψει στην παλιά καλή εικόνα της. 

«Μας περνούν για χαζούς» - Fake η φωτογραφία της Κέιτ μετά την επέμβαση;

«Ο Ουίλιαμ διατηρεί επίτηδες μία ασάφεια και τους υπόσχεται ότι όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό σύντομα. Η διαχείριση των φόβων τους όμως ήταν το πιο σπαρακτικό μέρος αυτής της δοκιμασίας», πρόσθεσε η πηγή που βρίσκεται κοντά στο Παλάτι του Κένσιγκτον.

Κέιτ Μίντλετον 3

Στις 17 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι η Κέιτ είχε υποβληθεί σε «προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα» μία ημέρα νωρίτερα. 

Ανατροπή με την Κέιτ Μίντλετον - Μετά το Πάσχα η πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Το αρχικό ανακοινωθέν εξήγησε ότι αναμενόταν να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, αν και δεν πρόσθεσε καμία πληροφορία για την κατάστασή της ή για το είδος της χειρουργικής επέμβασης που είχε.

Κέιτ Μίντλετον 4

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε εξιτήριο στις 29 Ιανουαρίου κι από τότε αναρρώνει στο Adeleide Cottage στο Ουίνδσορ. 

Κέιτ Μίντλετον: Το τηλεφώνημα στη Μέγκαν Μαρκλ κι η άρνηση του Ουίλιαμ

Η Κέιτ εμφανίστηκε δημόσια πρώτη φορά τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, όταν φωτογραφήθηκε στο μπροστινό κάθισμα ενός αυτοκινήτου που οδηγούσε η μητέρα της, αν και υπήρξαν «φωνές» που έλεγαν ότι δεν ήταν εκείνη, αλλά κάποια άλλη. 

Το μεγαλύτερο μέρος της σιλουέτας της ήταν κρυμμένο και φαινομενικά προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλό προφίλ φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου. 

Κέιτ Μίντλετον 5

Κέιτ Μίντλετον: «Μένει σκόπιμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

Η ίδια πηγή ανέφερε πως η Κέιτ έχει χάσει πολύ βάρος και γι’ αυτό μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κέιτ Μίντλετον: Πονοκέφαλος για το παλάτι το πρόβλημα υγείας της

«Δεν μπορούσε να κρατήσει το φαγητό και έχασε ένα ανησυχητικό ποσοστό βάρους», ανέφερε η πηγή. «Δεν θα ηχογραφήσει ούτε ένα μήνυμα βίντεο στο κοινό για να τους ευχαριστήσει για τις ευχές τους, επειδή φοβάται ότι θα προκαλούσε τεράστιο σοκ και ανησυχία για την εμφάνισή της», πρόσθεσε.

Κέιτ Μίντλετον 6

Αρχικά το παλάτι είχε ανακοινώσει πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα το Πάσχα, όμως η πηγή που μίλησε στο In Touch υποστήριξε πως «θα χρειαστεί πλέον πέντε εβδομάδες ανάρρωσης, προτού επιστρέψει στις δημόσιες εμφανίσεις της».

Κέιτ Μίντλετον 7

«Η Κέιτ Μίντλετον έπεσε σε κώμα» - Σάλος με Ισπανίδα δημοσιογράφο

«Για να το θέσουμε σε μια προοπτική, θυμίζουμε ότι είναι η ίδια γυναίκα που ποζάρει χαμογελαστή και λαμπερή στα σκαλιά του νοσοκομείου ώρες μετά τον τοκετό. Τόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της αυτή τη στιγμή», εξήγησε η πηγή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top