Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση 

Σε... παντοπωλείο για ψώνια μαζί με τον σύζυγο και διάδοχο Ουίλιαμ   

Στιγμιότυπα με την Κέιτ Mίντλετον (AP Images)  

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση έκανε  η Κέιτ Μίντλετον μετά τη χειρουργική επέμβασή που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο, της οποίας την αιτία καλύπτει ακόμη «πέπλο μυστηρίου».    

Κέιτ Μίντλετον: Θα μιλήσει για την υγεία της αλλά αργότερα 

Όπως αναφέρει η Sun, η Κ. Μίντλετον εθεάθη να κάνει αγορές από παντοπωλείο στο Γουίνδσορ, κοντά στα βασιλικά αγροκτήματα της περιοχής. μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλαμ,  για πρώτη φορά  αφότου έγινε γνωστό ότι υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά, η οποία θα την κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις της έως τις 15 Απριλίου τουλάχιστον. 

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση στην κοιλιά

Η εμφάνιση αυτή έγινε επίσης  μετά από δημοσιεύματα όχι μόνο για την υγεία της, αλλά και για την κατάσταση του γάμου της με τον πρίγκιπα  Ουίλιαμ, τα οποία αναζωπυρώθηκαν εξαιτίας της επεξεργασμένης φωτογραφίας με τα παιδιά της, που προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων. 

 

H Κέιτ Μίντλετον με τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα της Ουαλίας Ουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: Τα έκανε μαντάρα με τη φωτογραφία – Οι 16 «παρεμβάσεις»

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί» φέρεται να δηλώνει, σύμφωνα με τη Sun, πελάτης να είδε το ζευγάρι  στο παντοπωλείο. «Ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι βγήκε για να ψωνίσει, είναι σημάδι πως η ίδια είναι αρκετά υγιής» πρόσθεσε  ο ίδιος.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top