Κέιτ Μίντλετον: Θα μιλήσει για την υγεία της αλλά αργότερα 

Στις 17 Απριλίου η επιστροφή της στα καθήκοντα της πριγκίπισσας

Βίντεο Breakfast@Star/ Φωτογραφίες AP Images

Η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου, αλλά οι λεπτομέρειες της κατάστασής της έχουν κρατηθεί μυστικές και δεν αναμένεται να επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα των Καθολικών – Προτεσταντών.   

Κέιτ Μίντλετον: Τα έκανε μαντάρα με τη φωτογραφία – Οι 16 «παρεμβάσεις»

Σύμφωνα με φίλους της πριγκίπισσας της Ουαλίας, μπορεί να μιλήσει για την υγεία της σε δημόσιες υποχρεώσεις, όπως αναφέρθηκε.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην Κέιτ και τον πρίγκιπα της Ουαλίας Ουίλιαμ λένε ότι το ζευγάρι θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάρρωσή της εν ευθέτω χρόνω, σύμφωνα με τους Sunday Times, οι οποίοι αναφέρουν ότι η επιστροφή της αναμένεται μετά τις 17 Απριλίου.

Ουίλιαμ: Στο προσκήνιο ξανά η εξωσυζυγική του σχέση με τη... Ρόουζ Χάνμπερι

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: «Η Κέιτ είναι η πρώτη γυναίκα που θα έρθει στην Αγγλία: "Είναι πιο ανοιχτοί όταν βγαίνουν και αλληλεπιδρούν με το κοινό και μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο στον οποίο η πριγκίπισσα μπορεί να συζητήσει την ανάρρωσή της έξω από τις υποχρεώσεις της. Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι θα το έκανε».

Η Κέιτ Μίντλετον με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Ουίλιαμ 


Ένας φίλος φέρεται να είπε: «Η πριγκίπισσα δεν θα μπορούσε να είναι τόσο ευτυχισμένη: Θα θέλει να είναι ξεκάθαρη και πιο ανοιχτή, αλλά θα το κάνει όταν νιώσει έτοιμη. Θα περίμενα ότι αυτό θα είναι το ένστικτό της και θα είναι δική της απόφαση. Δεν πρόκειται να βιαστούν».

Ο Oυίλιαμ θα πάρει επίσης χρόνο μακριά από τα δημόσια καθήκοντα κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών των παιδιών τους, ανέφερε η εφημερίδα.

Η Κέιτ Μίντλετον στην τελετή στέψης του βασιλιά Κάρλου

Η Κέιτ Μίντλετον στην τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου 

Η Κέιτ εισήχθη στην Κλινική του Λονδίνου - το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου ο βασιλιάς υποβλήθηκε σε θεραπεία για διογκωμένο προστάτη - για προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά.

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο!

Έφυγε από το νοσοκομείο στις 29 Ιανουαρίου - σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα - και επέστρεψε στο Adelaide Cottage στο Windsor.

Λεπτομέρειες για την κατάσταση της πριγκίπισσας δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά το παλάτι του Κένσινγκτον είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο και ότι η Κέιτ επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top