Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο μήνυμα για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον

«Είμαι περήφανος για το θάρρος της»

Τέλος στις θεωρίες συνομωσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, έβαλε η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αποκαλύπτοντας με ένα συγκλονιστικό βίντεο ότι πάσχει από καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο 

Η εξομολόγησή της έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, δεδομένου ότι το παλάτι είχε διαβεβαιώσει μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ότι δεν οφείλεται στην επάρατο νόσο.

«Οι εξετάσεις αποκάλυψαν την παρουσία καρκίνου. Είμαι τώρα στην αρχή χημειοθεραπείας, πρόσθεσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μας πήρε χρόνο να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις», ήταν μερικά από τα λόγια της πριγκίπισσας Κέιτ στο βίντεο.

 

 

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο μήνυμα στήριξης του βασιλιά Καρόλου

Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ο βασιλιάς Κάρολος, μέσω ανακοίνωσης των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, στήριξε την επιλογή της πριγκίπισσας να εξομολογηθεί ότι πάσχει από καρκίνο.

«Ο βασιλιάς είναι τόσο υπερήφανος για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει, όπως μίλησε», ανέφερε το παλάτι, περιγράφοντας την πριγκίπισσα ως «αγαπημένη νύφη του μονάρχη».

«Τόσο ο βασιλιάς όσο και η βασίλισσα θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

«O βασιλιάς Κάρολος, βρίσκεται σε στενή επαφή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την κοινή τους παραμονή στο νοσοκομείο», καταλήγει η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Υπενθυμίζεται ότι και ο βασιλιάς Κάρολος διεγνώσθη με καρκίνο, μετά το χειρουργείο στον προστάτη που είχε υποβληθεί, το ίδιο διάστημα που νοσηλευόταν και η Κέιτ Μίντλετον.

Κέιτ Μίντλετον

Φωτογραφία αρχείου AP (Dan Charity)

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο

«Ήθελα να αδράξω την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω προσωπικά για όλα τα υπέροχα μηνύματα υποστήριξης και για την κατανόησή σας όσο αναρρώνω από την εγχείρηση.

Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο δίμηνο για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ καλά, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων. Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιά στο Λονδίνο και τότε θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα μου συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας.

Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να είναι κατάλληλος για αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα γίνω καλά.

Όπως τους έχω πει- είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα, εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ- στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου. Το να έχω τον Γουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας.

Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα ενώ ολοκληρώνω τη θεραπεία μου. Η δουλειά μου πάντα μου έδινε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν θα είμαι σε θέση, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάρρωσή μου. Αυτή τη στιγμή, σκέφτομαι επίσης όλους εκείνους των οποίων οι ζωές έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο. Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top