Αλλαγή φρουράς στο Μπάκιγχαμ – Αναλαμβάνει ο Έντουαρντ τα ηνία

Περισσότερο ενεργός μετά την ασθένεια του Καρόλου και της Κέιτ

Το πρώτο διάγγελμα του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση με καρκίνο - Βίντεο αρχείου Mega

Με τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και να έχουν αποσυρθεί ουσιαστικά από τα βασιλικά καθήκοντα, ένα νέο πρόσωπο καλείται να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πρίγκιπα Έντουαρντ

πρίγκιπας Έντουαρντ 1

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο 

Ο Έντουαρντ, αδελφός του βασιλιά και θείος του Ουίλιαμ, μπορεί, σύμφωνα με τον Independent, να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή για το διάστημα που τόσο ο Κάρολος, όσο και ο Ουίλιαμ θα βρίσκονται στο περιθώριο. 

πρίγκιπας Έντουαρντ 2

Ο Δούκας του Εδιμβούργου αναμένεται να αναλάβει πλέον περισσότερες βασιλικές ευθύνες. Ήδη μεγάλο μέρος των βασιλικών υποχρεώσεων έχει αναλάβει η βασίλισσα Καμίλα, ενώ μπροστά έχει βγει και η πριγκίπισσα Άννα, η οποία έτσι κι αλλιώς είχε έναν αυξημένο ρόλο ευθύνης και όταν ο Κάρολος ήταν καλά. 

Μπάκιγχαμ: Ποιος είναι ο πρίγκιπας Έντουαρντ

Ο πρίγκιπας Έντουαρντ είναι ο μικρότερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι ειδικοί επί των βασιλικών θεμάτων μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ατσάλινη πυγμή του

πρίγκιπας Έντουαρντ 3

Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο μήνυμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Το 2023 ανέλαβε 297 βασιλικές υποχρεώσεις, τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό μετά από τον βασιλιά Κάρολο και την πριγκίπισσα Άννα. 

πρίγκιπας Έντουαρντ 4

Είναι ο 14ος στη σειρά διαδοχής. Σπούδασε Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ και αποφοίτησε το 1986. Ο Έντουαρντ αποφάσισε να εγκαταλείψει την εκπαίδευσή του ως βασιλικός πεζοναύτης και αυτή ήταν μια απόφαση που προκάλεσε τριγμούς στις σχέσεις του με τη μητέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Βασιλιάς Κάρολος: «Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ, όσο καλύτερα μπορώ»

Το 1987 προσπάθησε να δημιουργήσει ένα τηλεπαιχνίδι με θέμα τους βασιλείς. Ο τίτλος του ήταν «It’s a Royal Knockout» και κατέληξε σε ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο της βασιλικής οικογένειας. 

πρίγκιπας Έντουαρντ 5

Σε δημοσκόπηση του YouGov αναδείχθηκε στο έβδομο πιο δημοφιλές πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας. 

«Επικίνδυνος ο καρκίνος του Καρόλου. Ο Ουίλιαμ ετοιμάζεται για διαδοχή»

Στις 19 Ιουνίου 1999 παντρεύτηκε τη Σόφι Ρις Τζόουνς, σύμβουλο δημοσίων σχέσεων και απέκτησαν δύο παιδιά. 

πρίγκιπας Έντουαρντ 6

Στις 10 Μαρτίου έγινε 60 ετών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top