Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο μήνυμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Εμφανίστηκε με κόκκινα μάτια και πολύ καταβεβλημένος

Βασιλιάς Κάρολος: Φανερά καταβεβλημένος στο πρώτο του διάγγελμα μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο / MEGA

βασιλιάς Κάρολος κάνει την πολυαναμενόμενη επανεμφάνισή του στο πρώτο μήνυμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο και την έναρξη των θεραπειών. Με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας, ο βασιλιάς απευθύνθηκε στον λαό με ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο ωστόσο η εικόνα του προκαλεί έντονη ανησυχία. 

 

Βασιλιά Κάρολος: Ετοιμάζει τη διαδοχή από τον Ουίλιαμ;

Το βίντεο ανέβηκε στα social media της βασιλικής οικογένειας το απόγευμα της Δευτέρας (11/3). «Η Κοινοπολιτεία είναι σαν την καλωδίωση ενός σπιτιού και οι άνθρωποι της, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διατρέχει αυτά τα καλώδια. Μαζί και μεμονωμένα, ενδυναμωνόμαστε ανταλλάσσοντας προοπτικές και εμπειρίες και προσφέροντας και δανειζόμαστε τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους έχουμε αντιμετωπίσει ο καθένας τις προκλήσεις της εποχής μας» ακούγεται να λέει ο ίδιος. 

Δείτε απόσπασμα από το μήνυμά του:

Βασιλιάς Κάρολος: Δεσμεύτηκε να συνεχίσει να υπηρετεί τη Βρετανία 

Βασιλιάς Κάρολος: «Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ, όσο καλύτερα μπορώ»

Στο μαγνητοσκοπημένο του μήνυμα, ο βασιλιάς Κάρολος εξέφρασε τη δέσμευσή του να συνεχίσει να υπηρετεί τη Βρετανία όσο καλύτερα του επιτρέπουν οι δυνάμεις του. Το μήνυμα αυτό περιλαμβάνεται στο διάγγελμά του για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Το βίντεο τραβήχθηκε τον Φλεβάρη, στο κάστρο του Ουίνδσορ, ενώ πληροφορίες θέλουν ο βασιλιάς να στοχεύει να παρευρεθεί στη σύνοδο των επικεφαλής των κυβερνήσεων των κρατών της Κοινοπολιτείας στη Σαμόα τον προσεχή Οκτώβριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top