Κέιτ Μίντλετον: Δεν υπάρχει καμία διάθεση συμφιλίωσης με τον Χάρι

«Το πρόβλημα Χάρι» είναι το λιγότερο που τους απασχολεί

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενημερώθηκαν για το πρόβλημα υγείας της Κέιτ Μίντλετον από την ανακοίνωσή της - Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Η πίκρα που αισθάνονται η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως παραμένει, ακόμα και μετά το τηλεφώνημα που είχαν, ύστερα από την συγκινητική εξομολόγηση της Κέιτ για τον καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της πριγκίπισσας»

Πηγή του παλατιού του Κένσιγκτον είπε στην Daily Mail, πως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν αφήσει το «πρόβλημα Χάρι» στο πίσω μέρος του μυαλού τους και επικεντρώνονται στη μάχη της Κέιτ με τον καρκίνο. 

Κέιτ Μίντλετον Χάρι 1

Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν έχουν καμία διάθεση συμφιλίωσης με τον δούκα του Σάσσεξ, ο οποίος και θα βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο. 

Κέιτ Μίντλετον: Μίλησε με τον Χάρι και τη Μέγκαν – Φήμες για συμφιλίωση

Όπως έγινε γνωστό, ο Χάρι και η Μέγκαν, οι οποίοι έμαθαν τα νέα για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, τηλεφώνησαν στο πριγκιπικό ζευγάρι την περασμένη Παρασκευή, αμέσως μετά την εξομολόγηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας. 

Κέιτ Μίντλετον Χάρι 2

Κέιτ Μίντλετον: «Δεν είπαν στον Χάρι για το πρόβλημα υγείας της Κέιτ γιατί δεν τον εμπιστεύονται»

Ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων αποκάλυψε στη Sun ότι η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να μη μοιραστεί με τον Χάρι και τη Μέγκαν το πρόβλημα της υγείας της γιατί θεωρεί ότι δεν μπορεί να τους εμπιστευτεί. 

Το λιτό μήνυμα Χάρι και Μέγκαν για την περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον

Πηγή είπε στο New York Post ότι οι Σάσσεξ δεν είχαν ιδέα για την ασθένεια της Κέιτ. 

Κέιτ Μίντλετον Χάρι 3

Στο παρελθόν ο Χάρι αποκαλούσε την Κέιτ «μεγάλη του αδελφή», όμως οι σχέσεις του μαζί της και με τον αδελφό του διερράγησαν μετά το περιβόητο Megxit. 

Κέιτ Μίντλετον: Όσα γνωρίζουμε για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει

Η Κέιτ είδε τελευταία φορά τον Χάρι τον Σεπτέμβριο του 2022 στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Κέιτ Μίντλετον Χάρι 4

Την περασμένη εβδομάδα, το χάσμα μεταξύ του Ουίλιαμ και του Χάρι φάνηκε περισσότερο από ποτέ, όταν τα αδέλφια εμφανίστηκαν σε μια εκδήλωση στη μνήμη της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα, με τον Ουίλιαμ να αποχωρεί πριν γίνει η σύνδεση με τον Χάρη μέσω βιντεοκλήσης. 

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο 

Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να παραβρεθεί σε λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο για τη δέκατη επέτειο των αγώνων Invictus τον ερχόμενο Μάιο. 

Κέιτ Μίντλετον Χάρι 5

Κατά πάσα πιθανότητα θα ταξιδέψει μόνος, χωρίς τη Μέγκαν και τα παιδιά και ελπίζει να είναι μια ευκαιρία για να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον αδελφό του. 

Κέιτ Μίντλετον: Έγραψε η ίδια το μήνυμά της – Γιατί το έκανε τώρα

Πηγές κοντά στον Ουίλιαμ και την Κέιτ ανέφεραν πως με τον βασιλιά Κάρολο και την πριγκίπισσα της Ουαλίας να βρίσκονται αντιμέτωποι με τον καρκίνο  το «πρόβλημα Χάρι» είναι το τελευταίο που έχουν στο μυαλό τους. 

Βασιλική πηγή είπε τέλος στην Telegraph ότι ο Ουίλιαμ «έκανε πάντα ό,τι μπορούσε για να προστατέψει την οικογένειά του», υπονοώντας ότι επικεντρώνεται πλέον στη διασφάλιση της ιδιωτικότητας της συζύγου και των παιδιών του, κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top