Κέιτ Μίντλετον: Έγραψε η ίδια το μήνυμά της – Γιατί το έκανε τώρα

Συγκινημένοι Ουίλιαμ και Κέιτ από την αγάπη των Βρετανών

Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της, ανακοινώνοντας με ένα βίντεο ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Βράχος» δίπλα στην Κέιτ που μάχεται τον καρκίνο

Όπως αποκάλυψε στενός της φίλος, έγραψε η ίδια το μήνυμά της και μάλιστα αρκετά γρήγορα, ώστε να σταματήσει τα κουτσομπολιά και τις εικασίες για την υγεία της. 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκινητικό μήνυμα της πριγκίπισσας της Ουαλίας μαγνητοσκοπήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο κάστρο του Ουίνδσορ. 

Κέιτ Μίντλετον: Τι είναι η προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται

Κέιτ Μίντλετον πρωτοσέλιδα

Σύμφωνα με τον φίλο της, ο οποίος μίλησε στους Sunday Time η Κέιτ «δεν έκανε το βίντεο λόγω του δράματος (σ.σ. θεωρίες συνωμοσίας και οργιώδεις φήμες)  των τελευταίων εβδομάδων, αν και προφανώς έχει προκαλέσει αναστάτωση όλη αυτή η κατάσταση». 

Κέιτ Μίντλετον: Μίλησε με τον Χάρι και τη Μέγκαν – Φήμες για συμφιλίωση

«Ένιωσε ότι έπρεπε να κάνει το βίντεο εξαιτίας αυτού που είναι. Έκανε το βίντεο περισσότερο, γιατί γνωρίζει ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και έχει μια ευρύτερη ηγετική ευθύνη. Ήταν όλα τα λόγια δικά της, έγραψε κάθε λέξη του μηνύματος, και συγκεντρώθηκε πολύ γρήγορα», τόνισε.

Κέιτ Μίντλετον 1

Πρόσθεσε επίσης ότι η ομιλία επέτρεψε στην πριγκίπισσα να απευθυνθεί σε ένα υποστηρικτικό κοινό που δεν ενστερνίζεται τα κουτσομπολιά και τις θεωρίες συνωμοσίας.

Κέιτ Μίντλετον: «Το κράτησε κρυφό για τα παιδιά της, ντροπή στα τρολ»

Προτίμησε δε την αποκάλυψη της είδησης μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος αντί για μια γραπτή δήλωση, καθώς θα ήταν ένας πιο καθησυχαστικός τρόπος για να μεταδώσει τα δυσάρεστα αυτά νέα.

Κέιτ Μίντλετον 2

Σύμφωνα με τη Daily Mail ένας βασικός λόγος για την ανακοίνωση ήταν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας αισθάνθηκε ότι είχε καθήκον να σκορπίσει ελπίδα σε όσους βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις και να καθησυχάσει τους βασιλικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Κέιτ Μίντλετον: Όσα γνωρίζουμε για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει

Πηγή από το περιβάλλον του Ουίλιαμ και της Κέιτ εξέφρασε επίσης τη λύπη της για την τεράστια έκταση που έλαβε η παραπληροφόρηση γύρω από τα πρόσωπά τους και γι’ αυτό έκαναν την ανακοίνωση, ελπίζοντας ότι θα βάλουν τέλος στις εικασίες και στις φήμες. 

Κέιτ Μίντλετον 3

Εκτιμάται ότι η Κέιτ Μίντλετον πήρε μόνη της την απόφαση να αποκαλύψει τη διάγνωση, έχοντας την πλήρη υποστήριξη του συζύγου της, αν και ο ίδιος δεν έκρυψε τη λύπη του για το γεγονός ότι ένιωσε υποχρεωμένη να κάνει την αποκάλυψη για τον καρκίνο.

Συγκινημένοι Ουίλιαμ και Κέιτ – Τι ανακοίνωσε εκπρόσωπος του παλατιού

Εντωμεταξύ χθες βράδυ Ουίλιαμ και Κέιτ ευχαρίστησαν τους Βρετανούς για τον κατακλυσμό αγάπης και συμπάθειας μετά την ανακοίνωση της Παρασκευής, λέγοντας μέσω πηγών ότι ήταν «εξαιρετικά συγκινημένοι» από την υποστήριξη.

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο 

Κέιτ Μίντλετον 4

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι και οι δύο εξαιρετικά συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα των ανθρώπων εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλο τον κόσμο» είπε εκπρόσωπος του παλατιού.

Κέιτ Μίντλετον: Πότε έμαθε ο Ουίλιαμ ότι η πριγκίπισσα πάσχει από καρκίνο

Σημειώματα Βρετανών στην Κέιτ Μίντλετον

«Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κοινού και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για ιδιωτική ζωή σε αυτή την δύσκολη στιγμή».

Κέιτ Μίντλετον: Προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο!

Κέιτ Μίντλετον 5

Η μορφή του καρκίνου από τον οποίο πάσχει η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά η μελλοντική βασίλισσα ξεκίνησε προληπτική χημειοθεραπεία στα τέλη Φεβρουαρίου και λέγεται ότι έχει θετική διάθεση για την ανάρρωσή της. Η ίδια στο βίντεό της είπε ότι είναι «καλά και κάθε μέρα γίνομαι πιο δυνατή».

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί ανακοίνωσε τώρα ότι πάσχει από καρκίνο

Ο στενός φίλος της πριγκίπισσας της Ουαλίας που μίλησε στους Sunday Times τόνισε πως αποφάσισε να ανακοινώσει τώρα ότι πάσχει από καρκίνο, καθώς οι θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται δε θα της επιτρέψουν να επιστρέψει στα καθήκοντά της το Πάσχα, όπως είχε ανακοινωθεί. 

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε! Το βίντεο να ψωνίζει με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ!

Κέιτ Μίντλετον 6

Η επιθυμία της Κέιτ για ιδιωτικότητα ήταν επίσης ένας παράγοντας. Όπως είπε ο φίλος της, δεν ήθελε να επαναληφθεί κάτι σαν το βίντεο του περασμένου Σαββατοκύριακου που την κατέγραψε στο παντοπωλείο.

Κέιτ Μίντλετον: Δημόσια συγγνώμη για το photoshop στη φωτογραφία της

Ακόμα τα τρία παιδιά του ζευγαριού σταμάτησαν σχολείο για τις διακοπές του Πάσχα αυτή την εβδομάδα και έτσι η διάγνωση της Κέιτ δε θα γινόταν είδηση ενώ ήταν στο σχολείο και θα απέφευγαν έτσι τις ερωτήσεις των συμμαθητών τους.

Κέιτ Μίντλετον: Ο συμβολισμός του τόπου, όπου μαγνητοσκοπήθηκε το βίντεο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας χρησιμοποίησε έναν υπαίθριο χώρο και ένα παγκάκι στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. 

Κέιτ Μίντλετον 7

Πίσω από την επιλογή της αυτή κρύβεται ένα σημαντικό μήνυμα.

«Ήταν μια σκηνή με την οποία θα μπορούσε να ταυτιστεί κάθε οικογένεια», είπε ένας ειδικός στην Daily Mail. 

Μίντλετον: «Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά. Δεν μπορούσε να κρατήσει το φαγητό»

Καθισμένη σε ένα εξωτερικό παγκάκι στο Κάστρο του Ουίνδσορ, η 42χρονη πριγκίπισσα απευθύνθηκε στον κόσμο με τα συγκλονιστικά νέα της, ενώ ο ήλιος έλαμπε σε μια ανοιξιάτικη μέρα.

Κέιτ Μίντλετον 8

Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier είπε πώς «οι νάρκισσοι στο βάθος και το απλό ξύλινο παγκάκι δημιούργησαν μια σκηνή με την οποία θα μπορούσε να ταυτιστεί κάθε οικογένεια όσον αφορά στους δικούς της κήπους».

«Νομίζω ότι έγινε έξοχα, γιατί ήταν σε ένα τόσο ωραίο, χαλαρό, ανεπίσημο περιβάλλον», σημείωσε.

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα ριγέ πουλόβερ και τζιν - δίνοντας έναν απλό τόνο στο βίντεο σε αυτό που ο Phil περιέγραψε ως μια ανακοίνωση εντελώς ξαφνική και απροσδόκητη.

Κέιτ Μίντλετον 9

Ο ίδιος είπε πώς, «υπήρχαν στιγμές που η φωνή της κυματιζόταν, αλλά η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξακολουθούσε να δείχνει να έχει τον έλεγχο και κάπως χαλαρή και να εμμένει στα γεγονότα».

«Νομίζω ότι ήταν ο σωστός συνδυασμός για να περάσει ένα σοβαρό μήνυμα, αλλά να μην είναι υπερβολικά δραματικό», είπε.

Η επιλογή να τραβήξει το βίντεο σε εξωτερικούς χώρους μια ηλιόλουστη μέρα βοήθησε να μεταδοθεί το μήνυμα, «ότι το αντιμετωπίζουν και ότι ελπίζουμε ότι είναι σε καλή κατάσταση», είπε ο Phil.

Κέιτ Μίντλετον 10

Ο βασιλικός βιογράφος πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αν είχε καθίσει πίσω από ένα γραφείο και μέσα, σε ένα επίσημο σκηνικό… μπορεί να ήταν λίγο πιο ζοφερό». 

«Υπάρχει μια αίσθηση κατά την οποία ταυτιζόταν με όλους όσοι έχουν αυτή την ασθένεια και είναι ευάλωτοι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό», σημείωσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top