Κέιτ Μίντλετον: «Το κράτησε κρυφό για τα παιδιά της, ντροπή στα τρολ»

Οι τρεις λέξεις που τους είπε για να τα καθησυχάσει

Το θάρρος και τη δύναμη της Κέιτ Μίντλετον να μιλήσει για τη σοβαρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο ύμνησε ο βασιλικός φωτογράφος Arthur Edwards, ο οποίος δεν παρέλειψε να στρέψει τα βέλη του εναντίον των τρολ που πλημμύρισαν το διαδίκτυο με δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας. 

Κέιτ Μίντλετον: «Θα σκαρφαλώσουμε μαζί κι αυτό το βουνό»

«Τι θάρρος θα χρειαζόταν η καημένη για να πει στον κόσμο ότι πάσχει από καρκίνο. Τώρα ξέρουμε ότι ο μόνος λόγος που το κράτησε κρυφό ήταν για χάρη των παιδιών της», είπε ο Arthur Edwards, που ακολουθεί την βασιλική οικογένεια για πάνω από 45 χρόνια ως φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Sun.

 

 

«Ο καρκίνος είναι μια λέξη που τρομάζει τους πάντες και η χημειοθεραπεία είναι μια αρκετά σκληρή θεραπεία και το σώμα πρέπει να είναι δυνατό για να το αντέξει. Η Catherine έχει μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα που έχω δει από κοντά από την ημέρα που την φωτογράφισα για πρώτη φορά. Η δήλωση της Catherine χρειάστηκε πολύ θάρρος και μας είπε ότι ο λόγος που κρατούσε κρυφό τον καρκίνο της μέχρι τώρα είναι για χάρη των παιδιών της. Με την υποστήριξη του Ουίλιαμ είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουν», συνέχισε.

Κέιτ Μίντλετον: Όσα γνωρίζουμε για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει

Απευθυνόμενος μάλιστα σε όσους σχολίαζαν τον τελευταίο καιρό την απουσία της από τη δημόσια σφαίρα, ο βασιλικός φωτογράφος τόνισε:

«Αναρωτιέμαι πώς νιώθουν τώρα τα τρολ που έκαναν τόσο γελοίους ισχυρισμούς γι’ αυτήν την καταπληκτική γυναίκα. Ας ελπίσουμε ότι αισθάνονται καλά και πραγματικά ντρέπονται για την τρέλα που επικράτησε τις τελευταίες εβδομάδες. Και έτσι θα έπρεπε. Τώρα ξέρουν πόσο σοβαρή ήταν η ασθένειά της από τον Ιανουάριο, ελπίζω η τρέλα πίσω από τις άγριες φήμες και τις τρελές εικασίες να τελειώσει, ώστε η Catherine να μείνει μόνη με τον σύζυγό της και την οικογένειά της, αναρρώνοντας πλήρως με τον χρόνο της», είπε και πρόσθεσε:

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο 

«Όταν έμαθα τα νέα χθες, με μετέφεραν πίσω στην ημέρα που έβγαλα φωτογραφίες για τον αρραβώνα τους. Θυμάμαι που ρώτησα τον Ουίλιαμ “γιατί είχες χωρίσει με την Κάθριν;” Μου είπε: “Επειδή έπρεπε να είμαι σίγουρος. Θέλω αυτός ο γάμος να κρατήσει για πάντα”. Ακολουθώντας το ζευγάρι τους σε βασιλικές υποχρεώσεις, βλέπω ότι η απόλυτη αγάπη τους είναι πραγματική.

Ο τρόπος που βρίσκουν πάντα χρόνο να γυρίζουν και να χαμογελούν ο ένας στον άλλο και να κάνουν μικρές κρυφές συζητήσεις, μου θυμίζει τη βασίλισσα και τον δούκα του Εδιμβούργου, των οποίων ο γάμος κράτησε επτά δεκαετίες.

Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο μήνυμα για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον

Αυτή η γνήσια αγάπη μεταξύ του Ουίλιαμ και της Κέιτ είναι αυτό που θα τους κάνει να ξεπεράσουν τη δοκιμασία της και την περιπέτειά της με τον καρκίνο».

Τέλος ο Arthur Edwards μίλησε και για τη δύναμη που βρήκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας για να δώσει κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους, που περνούν την ίδια περιπέτεια με εκείνη. 

Κέιτ Μίντλετον: Πότε έμαθε ο Ουίλιαμ ότι η πριγκίπισσα πάσχει από καρκίνο

«Στην τελευταία γραμμή της απίστευτης δήλωσής της ζήτησε από άλλους καρκινοπαθείς “παρακαλώ, μην χάσετε την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι”. Αυτό δείχνει πόσο ξεχωριστή και περιποιητική είναι αυτή η γυναίκα. Ο καρκίνος πλήττει πολλές οικογένειες, αλλά πόσο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι με όλα τα τρολ και τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν στροβιλιστεί γύρω της, η Catherine σκέφτεται άλλους ανθρώπους», είπε.

Κέιτ Μίντλετον: Πώς ανακοίνωσε στα παιδιά της το πρόβλημα της υγείας της

Στο χθεσινό της μήνυμα, στο οποίο αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο, η Κέιτ Μίντλετον εξομολογήθηκε και τον τρόπο που το ανακοίνωσε στα τρία της παιδιά, τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούι, που βρίσκονται σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία και ανησυχούν κι εκείνα με τη σειρά τους για το αν η μαμά τους είναι καλά. 

Όπως παραδέχθηκε, η περίοδος αυτή των τελευταίων δύο μηνών ήταν ιδιαίτερα επίπονη και δύσκολη για την οικογένειά της. Η ίδια και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να διατηρήσουν το θέμα της υγείας της ιδιωτικό, κυρίως για την προστασία των τριών παιδιών τους. 

Σοκαρισμένο το Twitter με την Κέιτ Μίντλετον: «Προσευχηθείτε γι' αυτήν»

Η πίεση όμως από τα social media και ο καταιγισμός ανυπόστατων δημοσιευμάτων, την οδήγησαν στην απόφαση να μιλήσει τόσο στα παιδιά της για το πρόβλημα της υγείας της, όσο και στον βρετανικό λαό. 

Στη δήλωσή της μάλιστα αποκάλυψε και τις τρεις λέξεις με τις οποίες είπε στα παιδιά της για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, προσπαθώντας παράλληλα να μην τα ανησυχήσει και να μην ταράξει την ψυχολογία τους. 

Όπως είπε, χρειαζόταν χρόνο για να μιλήσει στα παιδιά της και να τα διαβεβαιώσει ότι «Θα γίνω καλά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top