Κέιτ Μίντλετον: «Θα σκαρφαλώσουμε μαζί κι αυτό το βουνό»

Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της μετά την εξομολόγηση για τον καρκίνο

Δύσκολες είναι οι μέρες που περνά η Κέιτ Μίντλετον, αλλά και οι άνθρωποι που την αγαπάνε μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και διαπιστώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Όσα γνωρίζουμε για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει

Η ίδια αποφάσισε χθες, μετά από ένα τσουνάμι θεωριών συνωμοσίας για την υγεία της, να μιλήσει δημόσια για τη σοβαρή κατάστασή της, ευχαριστώντας τον βρετανικό λαό για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει. 

Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον με τη μητέρα τους - AP

Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον με τη μητέρα τους - AP

Λίγο μετά την ανακοίνωσή της, ο αδελφός της, Τζέιμς, θέλησε να της εκφράσει την αγάπη του και την συμπαράστασή του με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. 

Κέιτ Μίντλετον: Πότε έμαθε ο Ουίλιαμ ότι η πριγκίπισσα πάσχει από καρκίνο

 

 

Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία κι έγραψε στη λεζάντα:

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο 

«Μέσα στο πέρασμα του χρόνου, έχουμε σκαρφαλώσει πολλά βουνά μαζί. Σαν οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε μαζί σου κι αυτό το βουνό». 

Η Πίπα και ο Τζέιμς Μίντλετον - AP

Η Κέιτ, όπως είπε και στο μήνυμά της θα επικεντρωθεί στην υγεία της και σε πράγματα που τη βοηθούν να αναρρώσει τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά και πνευματικά. 

Η αγωνία της φυσικά είναι τα τρία της παιδιά, όμως, όπως είπε και η ίδια έχει στο πλάι της τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά και την οικογένειά της που τη στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, βοηθώντας έτσι κι αυτοί στο να καταφέρει να βγει από αυτή τη μάχη νικήτρια, δυνατή και υγιής. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top