Κέιτ Μίντλετον: Μίλησε με τον Χάρι και τη Μέγκαν – Φήμες για συμφιλίωση

Όταν ο Χάρι την έλεγε «μεγάλη του αδελφή»

Η περιπέτεια της Κέιτ Μίντλετον με τον καρκίνο μπορεί να βγάλει και κάτι καλό. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, μετά από την ανακοίνωσή της για την περιπέτεια της υγείας της, ο Χάρι και η Μέγκαν επικοινώνησαν με την πριγκίπισσα της Ουαλίας και με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Κέιτ Μίντλετον: «Το κράτησε κρυφό για τα παιδιά της, ντροπή στα τρολ»

Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Χάρι1

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν μίλησαν τηλεφωνικά, μέσω βιντεοκλήσης ή με μηνύματα. Ωστόσο σήμερα ο βρετανικός Τύπος βρίθει δημοσιευμάτων για μια πιθανή συμφιλίωση των δύο ζευγαριών και κυρίως του Ουίλιαμ και του Χάρι, η σχέση των οποίων τα τελευταία χρόνια έχει μπει στον πάγο. 

Κέιτ Μίντλετον: «Θα σκαρφαλώσουμε μαζί κι αυτό το βουνό»

Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Χάρι2

Πηγές από το περιβάλλον των Σάσσεξ είπαν στα αμερικανικά μέσα πως τόσο για τον πρίγκιπα Χάρι, όσο και για τη Μέγκαν Μαρκλ το σοκ μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ήταν μεγάλο, καθώς έμαθαν κι εκείνοι ότι πάσχει από καρκίνο μαζί με όλον τον πλανήτη. 

Κέιτ Μίντλετον: Όσα γνωρίζουμε για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει

Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Χάρι3

Μάλιστα σε μια λιτή ανακοίνωση, το ζευγάρι έστειλε τις ευχές του στην Κέιτ για ταχεία ανάρρωση και στη συνέχεια ήρθαν σε επικοινωνία μαζί της και με τον Ουίλιαμ. 

Το λιτό μήνυμα Χάρι και Μέγκαν για την περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον: Όταν ήταν αχώριστη με τον Χάρι

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Κέιτ Μίνλτετον και ο πρίγκιπας Χάρι στο παρελθόν ήταν πολύ αγαπημένοι με τον πρίγκιπα να την αποκαλεί «μεγάλη του αδελφή».

Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Χάρι4

Όμως ο γάμος του με τη Μέγκαν Μαρκλ έφερε τριγμούς στις σχέσεις τους και η απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ δημιούργησε ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσά τους. 

Κέιτ Μίντλετον: Πότε έμαθε ο Ουίλιαμ ότι η πριγκίπισσα πάσχει από καρκίνο

Οι συνεντεύξεις του Χάρι και της Μέγκαν, στις οποίες κατηγορούσαν σύσσωμη τη βασιλική οικογένεια ότι τους κακομεταχειρίστηκε, αλλά και η αυτοβιογραφία του Χάρι, η οποία έστρεφε τα πυρά του ακόμα και κατά του ίδιου του αδελφού του, μεγάλωσαν τη ρήξη ανάμεσα στα ζευγάρια. 

Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Χάρι5

Η τελευταία φορά που η Κέιτ είδε τον Χάρι ήταν το 2022 στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο 

Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Χάρι7

Αρκετά βρετανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι η Κέιτ προσπάθησε πολύ να φέρει κοντά τα δύο αδέλφια και να αναλάβει τον ρόλο του ειρηνοποιού, καθώς και στην ίδια φέρεται να είχε λείψει η σχέση που είχε με τον Χάρι. 

Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο μήνυμα για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Χάρι6

Ενδεχομένως η περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της να σπάσει τον πάγο και οι τρεις τους να γίνουν και πάλι η αγαπημένη τριάδα των Βρετανών, βάζοντας στην άκρη πίκρες και στενάχωρες κουβέντες που έγιναν στο παρελθόν μεταξύ τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top