Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Βράχος» δίπλα στην Κέιτ που μάχεται τον καρκίνο

Αναμένεται να αποστασιοποιηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα

Η Κέιτ Μίντλετον δίνει μια δύσκολη μάχη ενάντια στον καρκίνο. Δίπλα της, στέκεται «βράχος» ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

kate

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Βράχος» δίπλα στην Κέιτ 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star και της Δέσποινας Μανδελενάκη, ο Ουίλιαμ αναμένεται να αποστασιοποιηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, προκειμένου να αφιερώσει χρόνο στην φροντίδα των παιδιών τους, όσο η Κέιτ υποβάλλεται στις θεραπείες.

Ήδη, ο Ουίλιαμ έχει αναλάβει την ευθύνη να τα πηγαίνει στο σχολείο και να τα διαβάζει, προσαρμόζοντας το πρόγραμμά του ως ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Κέιτ Μίντλετον: Τι είναι η προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται

Η μοίρα έχει «χτυπήσει» πολλές φορές τον Ουίλιαμ. Η σύζυγός του και ο πατέρας του, Βασιλιάς Κάρολος, παλεύουν με τον καρκίνο, ενώ σε νεαρή ηλικία, βίωσε τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ακόμα, έχει έρθει σε ρήξη με τον αδερφό του, Χάρι, με τον οποίο κάποτε ήταν δεμένοι. Μάλιστα, ο Χάρι έμαθε για την ασθένεια της Κέιτ από την τηλεόραση, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος.

Κέιτ Μίντλετον: Μίλησε με τον Χάρι και τη Μέγκαν – Φήμες για συμφιλίωση

Ωστόσο, χθες το βράδυ επικοινώνησε με τον αδερφό του και την νύφη του, εκφράζοντας τη θλίψη του για τα νέα. Λέγεται πως είναι συντετριμμένος και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο Λονδίνο για να τους δει από κοντά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top