Κέιτ Μίντλετον: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της πριγκίπισσας»

«Βόμβα» από στενό φίλο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Την ώρα που οι Βρετανοί προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της ανακοίνωσης ότι η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο, φίλος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ επιτίθεται στην πριγκίπισσα και στο παλάτι, χαρακτηρίζοντας την σπαρακτική ανακοίνωσή της μέσω βίντεο ως «βορειοκορεατική προπαγάνδα».

Οι μυστικές συναντήσεις του Καρόλου με την Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον 1

Ο επιχειρηματίας τεχνολογίας Κρίστοφερ Μπούζι, μέσω του Χ, κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια, ότι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Κέιτ. 

 

 

«Το παλάτι είπε ψέματα και ο βρετανικός Τύπος τους βοήθησε με χαρά να τα πουν», ανέφερε ο Μπούζι στην ανάρτησή του την Παρασκευή. 

Κέιτ Μίντλετον: Έγραψε η ίδια το μήνυμά της – Γιατί το έκανε τώρα

«Οι αμέτρητοι τίτλοι “θεωρίας συνωμοσίας”, ενώ γνωρίζαμε ότι πολλά από αυτά που λέγονταν ήταν αληθινά. Πρόκειται πραγματικά για προπαγάνδα τύπου Βόρειας Κορέας», κατέληξε η ανάρτηση.

Κέιτ Μίντλετον 2

Δεν αρκέστηκε μάλιστα σε μία μόνο ανάρτηση, αλλά έκανε και δεύτερη στην οποία συνέχιζε την επίθεση γράφοντας:

Κέιτ Μίντλετον: Τι είναι η προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται

«Λυπάμαι που ακούω ότι η Κέιτ έχει καρκίνο και ελπίζω να έχει πλήρη ανάρρωση. Αλλά είναι επίσης σαφές ότι και οι τρεις προηγούμενες φωτογραφίες της ήταν ψεύτικες και το παλάτι προσπάθησε να το καλύψει».

 

 

Οι αναρτήσεις του Μπούζι προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media. 

Κέιτ Μίντλετον: Μίλησε με τον Χάρι και τη Μέγκαν – Φήμες για συμφιλίωση

Κέιτ Μίντλετον 3

Πριν από λίγες μέρες είχε αναφερθεί και πάλι στην Κέιτ Μίντλετον, υποστηρίζοντας ότι η πρόσφατη έξοδός της σε οπωροπωλείο στο Ουίνδσορ με τον Ουίλιαμ ήταν ψεύτικη. 

Κέιτ Μίντλετον: Όσα γνωρίζουμε για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει

Σε ανάρτησή του μάλιστα στο X δημοσίευσε μια σειρά από κλιπ από βίντεο που δείχνει την Κέιτ και τον Ουίλιαμ να περπατούν πέρσι σε κοινή τους βόλτα και τα συνέκρινε με την πρόσφατη εμφάνισή τους στο Windsor Farm Shop. 

Κέιτ Μίντλετον 4

«Έχω συγκεντρώσει μερικά παλαιότερα βίντεο του Ουίλιαμ και της Κέιτ να περπατούν μαζί, καθώς και το πρόσφατο βίντεο από το Windsor Farm. Ρίξτε μια ματιά και αποφασίστε μόνοι σας αν είναι η Κέιτ ή όχι. Κατά τη γνώμη μου, ακόμα δεν έχουμε δει την Κέιτ δημόσια», έγραψε την Τρίτη.

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο 

«Μας είπαν ότι η Κέιτ αναρρώνει και θα ξαναρχίσει τα βασιλικά της καθήκοντα σύντομα. Ωστόσο, στο πρόσφατο βίντεο, κρατά μια τσάντα και κινείται βιαστικά. Αν είναι ικανή για μια τέτοια δραστηριότητα, γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην εκπλήρωση των βασιλικών της καθηκόντων», πρόσθεσε σε άλλο tweet.

Κέιτ Μίντλετον 5

Ο επιχειρηματίας είναι ένας από τους πολλούς που ισχυρίζονται ότι το βίντεο που έδειχνε την Κέιτ χαμογελαστή έξω από το κατάστημα στο Ουίνδσορ είναι ψεύτικο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top