Αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Υπεβλήθη σε υστερεκτομή, υποστηρίζει βασιλικός αναλυτής για την πριγκίπισσα

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο / Βίντεο αρχείου Star

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα η αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο. Ωστόσο, ποτέ δεν ανακοινώθηκε ο ακριβής τύπος καρκίνου για τον οποίο κάνει προληπτικά χημειοθεραπεία.

Ο βασιλιάς Κάρολος απευθύνει διάγγελμα - Τι θα ανακοινώσει

Λίγες ημέρες αργότερα και ενώ τα σενάρια για την υγεία της πληθαίνουν, βασιλικός αναλυτής προχώρησε σε μια δήλωση «βόμβα» για τον τύπο καρκίνου από τον οποίο πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Κέιτ και Ουίλιαμ «δραπέτευσαν» με τα παιδιά τους στο εξοχικό τους

Κέιτ Μίντλετον

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει η πριγκίπισσα Κέιτ / AP File Photo (Kirsty Wigglesworth)

Ο δημοσιογράφος Marc Roche που ειδικεύεται στα θέματα της βασιλικής οικογένειας και έχει γράψει το βιβλίο The Borgias in Buckingham αποκάλυψε στο γαλλικό Gala ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας «παλεύει» με τον καρκίνο στο παχύ έντερο.

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο», υποστήριξε.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα κάνουν Πάσχα με τα παιδιά τους στην εξοχική τους κατοικία / AP File Photo (Chris Jackson)

Αναφερόμενος στο πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της, ο Marc Roche ισχυρίστηκε ότι αυτό μάλλον θα γίνει το καλοκαίρι, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να βγει νέα ανακοίνωση από το παλάτι για την κατάσταση της υγείας της: 

«Δε θα είναι το Πάσχα όπως είχε ανακοινωθεί. Μιλάμε μάλλον για Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στους βασιλικούς αγώνες στο Ascot. Γνωρίζοντας την ανησυχία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Ένα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέα δήλωση. Δε θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της», υπογράμμισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top