Ο βασιλιάς Κάρολος απευθύνει διάγγελμα - Τι θα ανακοινώσει

Το μήνυμα μετά την είδηση ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει καρκίνο

Πώς θα κάνει Πάσχα η βασιλική οικογένεια / Βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star 

Διάγγελμα προς τον βρετανικό λαό θα απευθύνει σήμερα, Πέμπτη, ο βασιλιάς Κάρολος, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο.

Αλλαγή φρουράς στο Μπάκιγχαμ – Αναλαμβάνει ο Έντουαρντ τα ηνία

Ο 75χρονος βασιλιάς, ο οποίος επίσης δίνει «μάχη» με τον καρκίνο, λέγεται ότι θέλει να καθησυχάσει το κοινό ότι, εν μέσω των δοκιμασιών που αντιμετωπίζει το παλάτι, η μοναρχία παραμένει ισχυρή.

Κέιτ και Ουίλιαμ «δραπέτευσαν» με τα παιδιά τους στο εξοχικό τους

Βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει στο Παλάτι, μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο / AP File Photo (Frank Augstein)

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, έχει βιντεοσκοπήσει ένα ειδικό πασχαλινό μήνυμα που θα μεταδοθεί σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη για τους καθολικούς.

Κέιτ Μίντλετον: Το «καταφύγιο» για τα παιδιά, μετά τη διάγνωση του καρκίνου

Πηγή από το παλάτι ανέφερε στην The Telegraph: «Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ελπίζουν να παρακολουθήσουν κάποια μορφή πασχαλινής λειτουργίας στο Ουίνδσορ. Ωστόσο, δε θα είναι η μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση που θα περιμέναμε να δούμε σε διαφορετικές συνθήκες». 

Η δήλωση αυτή έρχεται λίγο μετά τις πληροφορίες για μια «μεγάλη αλλαγή» που πρόκειται να κάνει ο Κάρολος στην πασχαλινή του εμφάνιση.

«Ο βασιλιάς Κάρολος ελαχιστοποίησε την επαφή του με μεγάλα πλήθη για να μειώσει τους κινδύνους, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία του για τον καρκίνο», υπογράμμισε πηγή στο Hello.

Βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας

AP File Photo (Leon Neal)

Πώς θα κάνει Πάσχα η βασιλική οικογένεια

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, θα παρευρεθούν στην Ακολουθία του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου την ερχόμενη Κυριακή.

Ωστόσο, πιστεύεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 8χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 5χρονο πρίγκιπα Λούις, δε θα παρευρίσκονται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταξιδέψει στο εξοχικό τους για να περάσουν εκεί τις ημέρες του Πάσχα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top