Νέος σεισμός 5 Ρίχτερ στην Αμοργό - Αισθητός στην Αττική

Πού εντοπίζεται το επίκεντρο

Τεντώνει την υπομονή των κατοίκων της Σαντορίνης η επιμονή του σεισμικού φαινομένου / Η ανταπόκριση του Άρη Λάμπου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Έντονη σεισμική δραστηριότητα καταγράφεται το βράδυ της Κυριακής (9/2) στις Κυκλάδες, καθώς λίγο μετά τις 9 το βράδυ, σημειώθηκε σεισμός 5 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Αμοργού. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική.

Στον «χορό» των Ρίχτερ η Σαντορίνη - Νέος σεισμογράφος στη Θηρασιά

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, o σεισμός είχε επίκεντρο 15 χιλιόμετρα νότια - νοτιοανατολικά της Αμοργού και το εστιακό του βάθος ήταν στα 41,3 χιλιόμετρα.

Νέος σεισμός 5 Ρίχτερ στην Αμοργό - Αισθητός στην Αττική

Στις 20.53 σημειώθηκε δόνηση 4,5 Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 5 χιλιόμετρα και το επίκεντρο 21 βόρεια - βορειοδυτικά της Ανάφης. Νωρίτερα, στις 20.41 έγινε σεισμός 4,2 Ρίχτερ με επίκεντρο 21 χιλιόμετρα νότια - νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top