Βίντεο ντοκουμέντο: Η σύζυγος του Λύτρα μπαίνει τραυματισμένη στην κλινική

Λίγη ώρα αργότερα φτάνουν οι αστυνομικοί και συλλαμβάνουν τον δικηγόρο

Σοκάρουν τα νέα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το STAR, με τον κακοποιητή δικηγόρο Απόστολο Λύτρα να οδηγεί τη σύζυγο του στο νοσοκομείο, ενώ λίγο νωρίτερα την είχε ξυλοκοπήσει άγρια. Η αμηχανία του, τα τηλεφωνήματα που κάνει και όλες οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί καρέ καρέ από κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Νέα ντοκουμέντα από τη νύχτα της κακοποίησης 

Στο βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που το ζευγάρι φτάνει έξω από την Κλινική. Η ώρα είναι 01:23 τα ξημερώματα. Από το πολυτελές τζιπ κατεβαίνει πρώτη η 37χρονη. Ακολουθεί ο ποινικολόγος που την περιμένει για να πάνε μαζί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών της ιδιωτικής κλινικής. 

Απόστολος Λύτρας: Οδηγείται αύριο στη φυλακή ο γνωστός ποινικολόγος

Το ζευγάρι περνάει πίσω από ένα περίπτερο. Ο Απόστολος Λύτρας δείχνει αμήχανος, βάζει το χέρι του στο στόμα, μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο. Είναι η στιγμή που συνειδητοποιεί ότι έχει κακοποιήσει άγρια τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του. 

Κοντοστέκεται και κοιτάει να δει αν τον ακολουθεί η σύζυγος του και βαδίζουν μαζί προς το νοσοκομείο. Το σχέδιο της συζύγου του είναι να φτάσει με ασφάλεια στα επείγοντα ώστε να καταγγείλει τον κακοποιητή της. 

Η στιγμή της σύλληψης του Λύτρα 

Στις δύο τα ξημερώματα το περιπολικό που έχει κληθεί για το συμβάν φτάνει στην είσοδο. 

Απόστολος Λύτρας: Τι υποστήριξε στην απολογία του στην ανακρίτρια

24 λεπτά μετά ο γνωστός ποινικολόγος βγαίνει από την κλινική, βαδίζει με τον αστυνομικό χαλαρά, ενώ ακολουθεί το περιπολικό. 

Απόστολος Λύτρας: Πήγε στο τμήμα με πόρσε 

Κάμερα ασφαλείας τον καταγράφει να πηγαίνει στο πολυτελές αυτοκίνητο του, γέρνει δεξιά και αριστερά, δείχνει αμήχανος, φαίνεται να σκέφτεται τι θα κάνει. τον ακολουθεί ο ένστολος αστυνομικός και τον οδηγεί μέχρι το ασημί τζιπ μάρκας πόρσε του όπου και επιβιβάζεται. Με συνοδεία του περιπολικού έφτασαν στο τμήμα της Ομόνοιας όπου έγινε και η σύλληψη του.

Το ερώτημα εύλογο: Αν δεν ήταν επώνυμος, θα τον άφηνε ο αστυνομικός να πάει στο τμήμα με την πόρσε και την επόμενη χωρίς χειροπέδες; 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top