Κορωπί: 16χρονος έσπασε με γροθιά τη μύτη συμμαθητή του 

«Βρήκα τον αδελφό μου μες στα αίματα και να κρατάει το κεφάλι του»

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ μαθητών στα σχολεία της Αττικής. Το πρωί της Δευτέρας 22/4 σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή στο προαύλιο σχολείου στο Κορωπί ανάμεσα σε δύο μαθητές Λυκείου. Ο ένας  μεταφέρθηκε με σπασμένη μύτη στο νοσοκομείο. Μάλιστα την ώρα του καυγά από την τσέπη του δράστη έπεσε ένα μαχαίρι. 

Πάνω από 30 συλλήψεις ανηλίκων μέσα σε τρεις ημέρες

Κορωπί: 16χρονος έσπασε με γροθιά τη μύτη συμμαθητή του 

«Ο αδελφός μου απλά του ζήτησε το λόγο για κάτι που είχε πει για εκείνον. Ο άλλος εκνευρίστηκε, τον πλησίασε και του έριξε μία μπουνιά. Στον αδελφό μου δεν του αρέσει να τον θίγουν...», λέει η αδελφή του τραυματία μαθητή. 

Ο καυγάς μεταξύ των δύο μαθητών της Α' Λυκείου ξεκίνησε λίγο πριν τελειώσει το πρώτο διάλειμμα. Μια κουβέντα παραπάνω που είχε πει ο 16χρονος δράστης για τον συμμαθητή του ήταν η αφορμή να ξεκινήσει η συμπλοκή.

«Βρήκα τον αδελφό μου μες στα αίματα και να κρατάει το κεφάλι του από τον πόνο», λέει η αδελφή του τραυματία, μιλώντας αποκλειστικά στο STAR. 

«Ήταν μες στα αίματα. Οι καθηγητές έτρεξαν, τον βοήθησαν να μπει στο γραφείο τους, ειδοποίησαν το ασθενοφόρο. Πήγαμε στο νοσοκομείο. Είχε σπάσει η μύτη του». 

Ρόδος: Μια 18χρονη και δυο ανήλικοι ξάφρισαν 50.000 ευρώ από βυτιοφόρο

Κορωπί: Ο δράστης είχε πάνω το μαχαίρι 

Την ώρα που ο νεαρός επιτέθηκε με γροθιές στον 15χρονο μαθητή, του έπεσε από την τσέπη ένα μαχαίρι. Τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν στην αυλή, το μάζεψαν και το παρέδωσαν στον λυκειάρχη. 

«Είχε ένα μαχαίρι πάνω του αλλά δεν έκανε κίνηση να το χρησιμοποιήσει», προσθέτει η αδερφή του θύματος. 

Οι γονείς των μαθητών που φοιτούν τόσο στο γυμνάσιο, όσο και στο λύκειο είναι αναστατωμένοι από το νέο περιστατικό βίας. 

Θεσσαλονίκη: Ομαδική επίθεση σε δύο τρανς στην πλατεία Αριστοτέλους

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Αγλαϊα Κυριακού για να του περιποιηθούν το τραύμα, ενώ δεν θέλησε να κάνει μήνυση στον συμμαθητή του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top