Άγιοι Ανάργυροι: Οι κινήσεις του σκοπού μετά τη δολοφονία - Δείτε βίντεο

Ο φίλος της μπαίνει με το χέρι στην τσέπη στο αστυνομικό τμήμα

Δεκατέσσερις ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που η 28χρονη Κυριακή δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο, που φέρνει στη δημοσιότητα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», καταγράφονται οι πρώτες κινήσεις του φρουρού αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τη δολοφονία της Κυριακής

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε ο Βαγγέλης Γκούμας για το μεσημεριανό δελτίο του Star

Άγιοι Ανάργυροι: «Ο φρουρός γνώριζε ότι η Κυριακή φοβάται»

Μαζί με την Κυριακή στο βίντεο φαίνεται και ο φίλος της που ήταν μαζί της το μοιραίο βράδυ, ο παιδικός της έρωτας με τον οποίο διατηρούσε σχέση από τα 17 ως τα 22 της χρόνια.

Στο δεύτερο μέρος του ντοκουμέντου φαίνεται ο φρουρός να βαδίζει αργά ενώ δίπλα έχει πέσει νεκρή η άτυχη 28χρονη κοπέλα από τις μαχαιριές του 39χρονου. Στη συνέχεια, ο φίλος της φαίνεται να περπατά με το χέρι στην τσέπη και να μπαίνει στο Τμήμα προφανώς για να ενημερώσει για το τι ακριβώς έχει συμβεί. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Της είχε πει θα τη σκοτώσει αν χωρίσουν»

Παράλληλα, ο σκύλος που βρισκόταν στο φυλάκιο μαζί με το φρουρό ήταν αυτός που ξεσηκώθηκε πρώτος και περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο μετά τη δολοφονία. 

Άγιοι Ανάργυροι: Εξιτήριο από το Τζάνειο για τον 39χρονο

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος νοσηλευόταν στο Τζάνειο τις τελευταίες ημέρες, δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του. Οι φύλακες είχαν εντολή να μην τον αφήσουν από τα μάτια τους, ενώ σημειώθηκε και περιστατικό κατά το οποίο παρουσίασε βίαη συμπεριφορά απέναντί τους. 

Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να αποφασιστεί αν θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ή σε κελί. 

Άγιοι Ανάργυροι: Κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις έξι αστυνομικοί 

Άγιοι Ανάργυροι: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής

Έξι αστυνομικοί κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις. Στους έξι αστυνομικούς δόθηκε διορία πέντε ημερών, προκειμένου να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις για τις ενέργειες τους το μοιραίο βράδυ. Οι εξηγήσεις δίνονται στο πλαίσιο της ΕΔΕ που έχει διαταχθεί για τις πειθαρχικές ευθύνες, ενώ παράλληλα τρέχει και η έρευνα για τις ποινικές ευθύνες με εντολή εισαγγελέα.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top