Άγιοι Ανάργυροι: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής

Ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εσωτερική έρευνα της Αστυνομίας για τις ευθύνες των συναδέλφων τους στο μοιραίο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων έξω από το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 28χρονη Kυριακή. 

Άγιοι Ανάργυροι: Δεμένος με ιμάντες στο Τζάνειο ο 39χρονος

Η Τασούλα Παπανικολάου και το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έχει φωτογραφικό ντοκουμέντο, που πιστοποιεί πως αν ο φρουρός είχε λειτουργήσει με γρήγορα αντανακλαστικά, πιθανότατα η εξέλιξη να ήταν πολύ διαφορετική. 

Είναι μια φωτογραφία που προκαλεί σοκ. Ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά και τότε αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα. Όλα γίνονται μπροστά στο φυλάκιο αλλά εκείνος καθυστερεί να βγει, σημείωσε η δημοσιογράφος του Star.

Άγιοι Ανάργυροι: Ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην πέμπτη μαχαιριά

Όταν τον αφοπλίζει είναι πια αργά. Το ρολόι δείχνει 22.24 την 1η Απριλίου. Ο,τι γίνεται μετά δεν έχει καμία σημασία γιατί το κορίτσι είναι πια νεκρό.

«Ούτε τώρα δεν την αφήνουν να ησυχάσει»: Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ο σκοπός πρέπει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα γιατί δεν βγήκε από το φυλάκιο στην πρώτη μαχαιριά. Γιατί δεν είδε τον δράστη την ώρα που πλησίαζε την Κυριακή;

Μάλιστα, μια λεπτομέρεια, έχει τη σημασία της: Ένας σκύλος βρίσκεται στο σημείο. Γαυγίζει έντονα από την πρώτη στιγμή της επίθεσης. Ο σκύλος κατάλαβε τον κίνδυνο, ενώ ο σκοπός καθυστέρησε. 

 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top