Άγιοι Ανάργυροι: Δεμένος με ιμάντες στο Τζάνειο ο 39χρονος

Πετούσε αντικείμενα και προκάλεσε φθορές στον θάλαμο που νοσηλεύεται

Δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 39χρονος που σκότωσε την πρώην σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Αποκάλυψη STAR: Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην Κυριακή

Η εντολή που έχουν λάβει πλέον οι φρουροί είναι ξεκάθαρη: να μην έρθει σε επαφή με κανέναν και να μη μείνει ούτε ένα δευτερόλεπτο μόνος του. 

έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι 1

Οι αστυνομικοί βρίσκονται συνεχώς στον προθάλαμο του δωματίου, όπου νοσηλεύεται και δεν αφήνουν κανέναν να τον πλησιάσει, χωρίς να βρίσκεται κάποιος από αυτούς δίπλα του. 

«Ούτε τώρα δεν την αφήνουν να ησυχάσει»: Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής

Όλες οι εξετάσεις γίνονται παρουσία τους, όπως και ο καθαρισμός του χώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο δωμάτιο έχει τοποθετηθεί ειδικό παραβάν, ώστε κανένα από τα άλλα κτίρια να μην έχει οπτική επαφή με το δωμάτιο του 39χρονου, που βρίσκεται στον 3ο όροφο του νοσοκομείου. 

έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι 2

Ο δράστης δε μιλάει με κανέναν και με το μοναδικό άτομο που έχει ζητήσει να επικοινωνήσει είναι η μητέρα του. Ζητά επίσης επίμονα να μιλήσει με κάποιον «Τάσο».

Αποκάλυψη STAR: Ο 39χρονος έκανε χρήση κοκαΐνης πριν σκοτώσει την Κυριακή

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει δώσει εντολή να βρίσκεται σε απομόνωση και γι’ αυτό επιλέχθηκε να μεταφερθεί στο Τζάνειο, όπου υπήρχε άδειος θάλαμος νοσηλείας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top