Αποκάλυψη STAR: Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην Κυριακή

«Γιατί μου λες ψέμματα ότι βγαίνεις με την Π....; γιατί δεν με θέλεις;»

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον δολοφόνο της Κυριακής, καθώς διορίστηκε από την ανακρίτρια ο ειδικός που θα τον εξετάσει. Ο δράστης παραμένει φρουρούμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Απέναντί του βρίσκεται οχι μόνο η οικογένεια της Κυριακής αλλά και οι δικοί του άνθρωποι. Συγγενής ξεσπά στο STAR, δηλώνοντας στην Τασούλα Παπανικολάου ότι θα είναι δολοφόνος μία ζωή.

«Ούτε τώρα δεν την αφήνουν να ησυχάσει»: Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: Αντίστροφη μέτρηση για την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον δράστη 

Ο πραγματογνώμονας - ψυχίατρος που διορίσθηκε από την 25η ανακρίτρια είναι εκείνος που θα δώσει την απάντηση στο ερώτημα αν ο δολοφόνος της Κυριακης έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Η οικογένειά της κοπέλας ισχυρίζεται ότι τα έχει τετρακόσια και οι τέσσερις ψυχίατροι που τον εξέτασαν μέχρι τώρα έκριναν ότι είναι μόνο χειριστικός και με επιλεκτική αμνησία. 

Ο 39χρονος παραμένει φρουρούμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο και φυλάσσεται πλέον από τρεις εξωτερικους φρουρούς του Κορυδαλλού.

Ο κρατούμενος έχει αλλάξει στάση. Συμφωνα με πληροφορίες είναι ανήσυχος, δημιουργεί εντάσεις και ζητά να φύγει.

Ακόμα πάντως και οι δικοί του άνθρωποι του έχουν γυρίσει την πλάτη. «Εδώ έγινε ένα έγκλημα. Και ότι και να πούμε ο Θανάσης δολοφόνος θα είναι μία ζωή. Είτε με ψυχιατρικά, είτε χωρίς αυτό δεν αναιρείται. Αφαίρεσε μία ζωή. Σκότωσε ένα παιδί που δεν του έφταιγε. Τι να πούμε συγνώμη; Γυρνάει η συγγνώμη πίσω το παιδί; Θρηνούμε και εμείς μαζί τους». 

Αποκάλυψη STAR: Η οκτασέλιδη επιστολη του δράστη στην Κυριακή 

Το STAR αποκαλύπτει πόσο χειριστικός ήταν ο δράστης απέναντι στην Κυριακή. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γίνει το δικό του. Η  επιστολή που ο ίδιος έγραψε προς την κοπέλα μαρτυρά πολλά. 

Αποκάλυψη STAR: Ο 39χρονος έκανε χρήση κοκαΐνης πριν σκοτώσει την Κυριακή

Διαβάζοντας τις οκτώ σελίδες της επιστολης του, φαίνεται ξεκάθαρα η εμμονή του με την Κυριακή. Της γράφει ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας. Προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί του με έναν τρόπο απόλυτα χειριστικό. Φαίνεται ότι παρακολουθεί κάθε κίνησή της.

Της γράφει μεταξύ άλλων «Γιατί μου λες ψέμματα ότι βγαίνεις με την Π....; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη... και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ...».

Στην επιστολή παραδέχεται ότι το κορίτσι του στάθηκε σε πολλά ενώ παραδέχεται τα δικά του λάθη.

Άγιοι Ανάργυροι: Φοβούνται ότι μπορεί να ξαναστήσει «σκηνικό αυτοκτονίας»

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέμματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει».

Αυτή η επιστολή δεν έχει ημερομηνία. Σημαντικό είναι ότι η Κυριακή είχε μαζί της αυτή την οκτασέλιδη επιστολή την ώρα που πήγε να κάνει την καταγγελία στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Προφανως φοβόταν και ήθελε να τη δείξει στις αρχές. Όμως ο δράστης την πρόλαβε,

Άγιοι Ανάργυροι: Νέα ντοκουμέντα για τον 39χρονο - Το αινιγματικό τατουάζ

Άγιοι Ανάργυροι: Ο πατέρας της Κυριακής κατέθεσε στο Εσωτερικών Υποθέσεων 

Ο πατέρας της Κυριακής ζητά να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν ευθύνες για τη δολοφονία της κόρης του. Αυτό είπε στους αξιωματικούς του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων στην κατάθεση του χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται με εντολή Εισαγγελέα για τις ποινικές ευθύνες των αστυνομικών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top