Άγιοι Ανάργυροι: Νέα ντοκουμέντα για τον 39χρονο - Το αινιγματικό τατουάζ

Τα ευρήματα της ΕΔΕ σε βάρος των εμπλεκόμενων αστυνομικών

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η νοσηλεία του δολοφόνου της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους. Το μεσημέρι μεταφέρθηκε από το «Αττικόν» στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, μόνο που ο γιατρός που τον είδε είπε ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει γιατί δεν έχει την υποδομή. Έτσι, οδηγήθηκε στο Τζάνειο. 

Άγιοι Ανάργυροι: Θρίλερ με τον 39χρονο 

Η αποσωλήνωση του 39χρονου δράστη έγινε το πρωί στο Αττικόν Νοσοκομείο και οι αντιδράσεις του έδειξαν ότι δε χρειαζόταν να μείνει άλλο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στη συνέχεια έμεινε για κάποιες ώρες στο τμήμα βραχείας νοσηλείας. 

Άγιοι Ανάργυροι: Δε δέχονται τον γυναικοκτόνο στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού

Στις 14.20 με ασθενοφόρο έφθασε στο Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Ο γιατρός που τον είδε έκρινε ότι πρέπει να μεταφερθεί σε εφημερεύον γενικό νοσοκομείο καθώς δεν υπάρχει υποδομή για ασθενή που βγήκε από την εντατική πριν από λίγες ώρες. Η νοσηλεία του δράστη πρέπει να γίνει σε ειδικό θαλαμο κελί και μακριά απο ασθενείς πολίτες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Γιαννάκο, ο γυναικοκτόνος επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον. 

Άγιοι Ανάργυροι: Αγχολυτικά και αλκοόλ έδειξαν οι εξετάσεις στον 39χρονο

Άγιοι Ανάργυροι: Νέα ντοκουμέντα για τον 39χρονο δράστη

Η έρευνα στα social media του δράστη έκρυβε εκπλήξεις. Συστηνόταν στους διαδικτυακούς του φίλους ως... ένας μικρός Θεός. Η έκπληξη ήταν μεγαλύτερη σε αυτή την ανάρτηση. Πριν από τεσσερα χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2019, ανέβασε στο instagram αυτό το τατουάζ στο χέρι του. Ευχαριστουσε τον καλλιτέχνη που του το έκανε και έγραφε: 

«Θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθη καρδίας τον φίλο και καλλιτέχνη για το υπέροχο δώρο που μου έκανε επειδή ξεγέλασα και πάλι το χάρο όπως είπε..». 

Στο τατουάζ αποτυπωνόταν ο στίχος τραγουδιού ενός τράπερ και το νόημα είναι ότι όσο και αν η ζωή του είναι ανακατεμένη, το μυαλό του τα οργανώνει όλα. Τέσσερα χρόνια μετά δολοφόνησε την άτυχη Κυριακή. 

Άγιοι Ανάργυροι: Η φωτογραφία της Κυριακής με μελανιές στα χέρια

Άγιοι Ανάργυροι: Τι δείχνει η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς 

Η οικογένεια της Κυριακής ζητά την τιμωρία όλων όσοι έχουν ευθύνη για την άγρια δολοφονία της. 

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη δύο έρευνες, η μία αφορά στις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών και η δεύτερη στις ποινικές.

Τα πρώτα στοιχεία - σύμφωνα με πληροφορίες - δείχνουν καθυστερημένη αντίδραση από τον σκοπό. Όλοι οι αστυνομικοί  που εμπλέκονται το μοιραίο βράδυ έχουν εξεταστεί από ψυχολόγο, την περασμένη Τετάρτη.

Για την αξιωματικό υπηρεσίας και τον αστυνομικό στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, η ψυχολόγος πρότεινε - σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα - να μην φέρουν οπλισμό λόγω ψυχολογικής φόρτισης.
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top