Άγιοι Ανάργυροι: Αγχολυτικά και αλκοόλ έδειξαν οι εξετάσεις στον 39χρονο

Οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού, με συνοδεία αστυνομίας

Και πάλι στις φυλακές ο γυναικοκτόνος των Αγίων Αναργύρων / MEGA

Δεν έχει πάψει να σοκάρει την κοινή γνώμη η γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, καθώς ολοένα και πιο πολλές λεπτομέρειες του εφιάλτη που έζησε η 28χρονη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Άγιοι Ανάργυροι: Βγήκε από το «Αττικόν» κι επέστρεψε στις φυλακές ο δολοφόνος 

Τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 9 Απριλίου, ο 39χρονος γυναικοκτόνος βγήκε από το «Αττικόν» όπου νοσηλευόταν λόγω απόπειρας αυτοκτονίας που έκανε μέσα στη φυλακή. 

Άγιοι Ανάργυροι: Η φωτογραφία της Κυριακής με μελανιές στα χέρια

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, στο «Live News» ο άνδρας οδηγήθηκε και πάλι στον Κορυδαλλό, με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. 

Άγιοι Ανάργυροι: Τα ευρήματα των τοξικολογικών και αιματολογικών εξετάσεων του 39χρονου 

Τα αποτελέσματα στις τοξικολογικές και αιματολογικές εξετάσεις που έγιναν στον δολοφόνο της Κυριακής έδειξαν πως οι τιμές σε βενζοδιαζεπίνες και αλκόολ είναι ιδιαίτερα αυξημένες, κάτι που οδηγεί σε συμπεράσματα για το πώς λειτούργησε.

Ειδικότερα, οι βενζοδιαζεπίνες ανήκουν στην κατηγορία των αγχολυτικών και το όριο είναι στα 200 ml ανά λίτρο. Στις τοξικολογικές εξετάσεις του 39χρονου ήταν 10 φορές επάνω, δηλαδή 2857,1 ανά λίτρο.

Άγιοι Ανάργυροι: «Αστυνομικός μου είπε "Κάτσε να τις φας"»

Τέλος, στις αιματολογικές εξετάσεις του, η κατανάλωση αλκόολ έδειξε 1,1 ml ανά λίτρο, την ώρα που το όριο στα αλκοτέστ που υποβάλλονται οι οδηγοί από την τροχαία είναι από 0,20 έως 0,80 ml ανά λίτρο.

Άγιοι Ανάργυροι: «Θα αρραβωνιάζονταν, περίμεναν παιδί»

Παράλληλα, η ίδια εκπομπή φέρνει στη δημοσιότητα την αποκάλυψη πως ο δράστης και η 28χρονη Κυριακή, σκόπευαν να αρραβωνιαστούν πριν από περίπου 2 με 3 χρόνια, καθώς η αδικοχαμένη γυναίκα ήταν έγκυος, δια στόματος ενός πρώην συναδέλφου του γυναικοκτόνου. 

«Όταν με πήραν οι φίλοι μου και μου λένε, ρε συ ο Θανάσης, λέω «εντάξει, αυτός έχει ημερομηνία λήξης, σίγουρα θα αυτοκτονήσει» γιατί ξέρω την αγαπούσε την Κυριακή. Η Κυριακή ήταν ένα χρυσό κορίτσι, τον ακολουθούσε, την έπειθε, μάλωναν. Με παίρνει πριν δύο ή τρία χρόνια, δεν θυμάμαι, μου λέει: «μάστορα, αν έχεις δουλειά», του λέω «ρε συ, έχεις σοβαρευτεί;» μου λέει «έχω σοβαρευτεί, αρραβωνιάζομαι με την Κυριακή, θα κάνουμε και ένα παιδάκι».

Άγιοι Ανάργυροι: Τι λέει το πόρισμα για τις ευθύνες των αστυνομικών

«Μου είχε δώσει την εντύπωση να καταλάβω ότι ήταν έγκυος. Μου είχε πει ότι είναι κορίτσι. Εγώ εύχομαι να μην πεθάνει, να του δώσει ο Θεός άλλα 100 χρόνια, με αναπηρία 95% στον εγκέφαλο και το άλλο 5%, να είναι εφιάλτες στα όνειρά του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top