Άγιοι Ανάργυροι: «Ο φρουρός γνώριζε ότι η Κυριακή φοβάται»

Τι κατέθεσε η αδερφή της 28χρονης στην αστυνομία

Στην υπόθεση των Αγίων Αναργύρων, οργή προκαλεί η φωτογραφία - ντοκουμέντο που ξεσκεπάζει την πρωτοφανή ολιγωρία του φρουρού την ώρα που «έσβηνε» αβοήθητη η Κυριακή.

Την ίδια ώρα το STAR αποκαλύπτει πως ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα έπρεπε να είναι υποψιασμένος, αφού η άτυχη κοπέλα προσερχόμενη στο τμήμα του είπε ότι φοβάται. Σύμφωνα με την αδερφή της πάντως η Κυριακή έτρωγε ξύλο από τον δράστη κατά την διάρκεια της σχέσης τους. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Της είχε πει θα τη σκοτώσει αν χωρίσουν»

Άγιοι Ανάργυροι: Πρωτοφανής ολιγωρία του φρουρού την ώρα που «έσβηνε» η Κυριακή 

Η φωτογραφία ντοκουμέντο του STAR και της Τασούλας Παπανικολάου αναδεικνύει την πρωτοφανή ολιγωρία του φρουρού την ώρα που ο μανιασμένος δράστης μαχαίρωνε την άτυχη Κυριακή. Όπως βλέπετε στα δεξιά της εικόνας είναι τα πόδια του φρουρού. Σε απόσταση αναπνοής γίνεται το μακελειό. Σε κύκλο βλέπετε το φονικό μαχαίρι. 

Άγιοι Ανάργυροι: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής

Κι όμως ο φρουρός έπρεπε να είναι υποψιασμένος. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το STAR η Κυριακή του είχε πει ότι φοβάται.

«Ο φρουρός γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι η Κυριακή φοβάται»

«H Κυριακή προσερχόμενη στο αστυνομικό τμήμα από την πρώτη στιγμή εξέθεσε στον σκοπό ότι φοβαται και ότι δέχεται απειλή από τον πρώην σύντροφό της. Συνεπώς κατεβαίνοντας θα έπρεπε να έχει τεταμένη την προσοχή του», λέει η δικηγόρος του πατέρα της Κυριακής, Ελένη Μαζαράκη. 

Άγ. Ανάργυροι: 6 αστυνομικοί δίνουν εξηγήσεις για τη δολοφονία της Κυριακής

Πώς να μην είναι φοβισμένη η κοπέλα; Περνούσε τα πάνδεινα στα χέρια του συντρόφου της. Όπως κατέθεσε η αδερφή της έτρωγε και ξύλο.

«Για 2 ή 3 χρόνια έμεναν μαζί και νοίκιαζαν σπίτι στο Ίλιον. Τα τελευταία 2 χρόνια μου έλεγε η αδερφή μου ότι δεν τα πήγαιναν καλά και ότι ο Κ. τη χτυπούσε». 

Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί καθυστερούν να απολογηθούν γραπτώς για τις παραλείψεις τους. Ήδη 2 από αυτούς ζήτησαν περισσότερο χρόνο. 

Αποκάλυψη STAR: Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην Κυριακή

«Υπήρχε ικανός χρόνος καθ'όλη τη διάρκεια του πρώτου μαχαιρώματος μέχρι και το τελευταίο που ήταν και το θανατηφόρο, εάν ο φρουρός δρούσε αστραπιαία και άμεσα ως όφειλε, καθώς έφερε όπλο να είχε αποφευχθεί ο θάνατος της νέας αυτής κοπέλας», καταλήγει η δικηγόρος της οικογένειας της μητέρας της, Ελένη Τζούλη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top