Άγ. Ανάργυροι: 6 αστυνομικοί δίνουν εξηγήσεις για τη δολοφονία της Κυριακής

Υποστήριξη της κατηγορίας και από τη μητέρα της 28χρονης

Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Εξελίξεις στην υπόθεση γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβας, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Έξι αστυνομικοί καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Άγιοι Ανάργυροι: Δεμένος με ιμάντες στο Τζάνειο ο 39χρονος

Στους έξι αστυνομικούς έχει δοθεί διορία πέντε ημερών, προκειμένου να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις για τις ενέργειες τους το μοιραίο βράδυ. Οι εξηγήσεις δίνονται στο πλαίσιο της ΕΔΕ που έχει διαταχθεί για τις πειθαρχικές ευθύνες, ενώ παράλληλα τρέχει και η έρευνα για τις ποινικές ευθύνες με εντολή εισαγγελέα.

Αποκάλυψη STAR: Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην Κυριακή

Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

Λουλούδια και κεριά έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε η Κυριακή / Φωτογραφία αρχείου Intime

Απέναντι σε όσους έχουν ευθύνη για τη δολοφονία της Κυριακής, στην πόρτα ουσιαστικά του αστυνομικού τμήματος των Αγίων Αναργύρων, στέκεται μετά τον πατέρα της και η μητέρα της.

«Ούτε τώρα δεν την αφήνουν να ησυχάσει»: Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής

Το πρωί η δικηγόρος της οικογέενειας από την πλευρά της μητέρας δήλωσε στην 25η ανακρίτρια παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι κατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για την στυγνή δολοφονία.

Αποκάλυψη STAR: Ο 39χρονος έκανε χρήση κοκαΐνης πριν σκοτώσει την Κυριακή

Άγιοι Ανάργυροι: Εντάσεις στο νοσοκομείο δημιουργεί ο γυναικοκτόνος

Ο δολοφόνος της Κυριακής κρίθηκε αναγκαίο να καθηλωθεί με ιμάντες στο κρεβάτι του στο θάλαμο κρατουμένων στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δημιουργεί εντάσεις, φωνάζει και λέει ότι θέλει να λυθεί και να φύγει. Ζητά τη μητέρα του και φωνάζει το όνομα ενός άντρα.

Πλέον φρουρείται από τρεις εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών Κορυδαλλού και επιτηρείται συνεχώς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top