Ηλιούπολη: Η καραμπίνα και τα κινητά θα δώσουν τις απαντήσεις

Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του 36χρονου κι οι καβγάδες

Ηλιούπολη: Απαντήσεις Θα Δώσει Η Καραμπίνα

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση με τους θανάτους μητέρας και γιου στην Ηλιούπολη, αν και οι αρχές φαίνεται να θεωρούν ως επικρατέστερο σενάριο ο 36χρονος γιος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Ηλιούπολη έγκλημα 1

Τα δύο πτώματα βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο διαμέρισμα της μητέρας στην οδό Θερμοπυλών. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, καθώς αναδυόταν έντονη δυσοσμία. Αστυνομικοί με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο διαμέρισμα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα σκηνικό φρίκης. 

Η μητέρα βρέθηκε νεκρή, καθισμένη σε μια πολυθρόνα στο σαλόνι με τραύμα από σφαίρα στον κρόταφο, ενώ από τον πυροβολισμό έλειπε το μισό της κρανίο. 

έγκλημα ηλιούπολη 2

Μέσα στο υπνοδωμάτιο βρέθηκε νεκρός και ο 36χρονος γιος. Ήταν γυμνός και είχε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο μάγουλο και την κάτω γνάθο. Το περίεργο ήταν ότι σε άλλο δωμάτιο, μακριά από τα δύο πτώματα βρέθηκε μια καραμπίνα και γι’ αυτό οι πρώτες σκέψεις των αστυνομικών ήταν μήπως εμπλέκεται τρίτο άτομο. 

Ωστόσο, όσο περνούσαν οι ώρες, τα στοιχεία που έρχονταν στο φως μπέρδευαν ακόμα περισσότερο την υπόθεση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή ο 36χρονος ήταν σε ακαμψία, κάτι που σημαίνει ότι είχε πεθάνει λίγες ώρες πριν βρεθεί από την αστυνομία. 

ηλιούπολη έγκλημα 3

Η μητέρα από την άλλη είχε δολοφονηθεί νωρίτερα. Εκτιμάται ότι ήταν νεκρή τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τον γιο της. Από το σπίτι επίσης δεν έλειπαν χρήματα ή τιμαλφή, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν η ληστεία το κίνητρο της δολοφονίας. 

Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν επίσης ίχνη αίματος στους τοίχους, με τους αστυνομικούς να εικάζουν ότι πιθανόν ο 36χρονος δεν πέθανε ακαριαία και πιάστηκε για να κρατηθεί μέχρι να φτάσει στο κρεβάτι, όπου τελικά ξεψύχησε. 

Ηλιούπολη: Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και οι καβγάδες

Κανείς δε γνωρίζει τι προηγήθηκε της τραγωδίας, ωστόσο γείτονες κατέθεσαν ότι ο γιος τον τελευταίο καιρό είχε περίεργη συμπεριφορά. Τον είχαν δει να κάθεται πολλές ώρες ακίνητος στο μπαλκόνι του σπιτιού του ή να κάνει ηλιοθεραπεία στην ταράτσα. Πήγαινε επίσης συχνά στο φαρμακείο της γειτονιάς και ζυγιζόταν, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έπαιρνε αναβολικά για να κάνει μύες. 

ηλιούπολη έγκλημα 4

Τις οριστικές απαντήσεις για το τι συνέβη στο διαμέρισμα της οδού Θερμοπυλών θα δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, που ελέγχουν αν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του γιου και δικά του δαχτυλικά αποτυπώματα στην καραμπίνα. 

Επίσης στο μικροσκόπιο έχουν μπει και τα κινητά τηλέφωνα της μητέρας και του γιου, ώστε να ανιχνευτούν κρίσιμα στοιχεία για την τραγωδία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top