Αποκάλυψη: Πώς ξεγέλασε ο δράστης την 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους     

Το σχέδιό του να δείχνει δήθεν «φιλικός» μετά τον χωρισμό  

Το σχέδιο του δράστη της δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. ο αστυνομικός συντάκτης  Αλέξανδρος Γύγος, ο οποίος μίλησε από το πρωί με δεκάδες ανθρώπους που γνώριζαν την Κυριακή και τον αγώνα που έδινε απέναντι στον κακοποιητικό σύντροφό της. 

Το σχέδιο του δράστη να ξεγελάσει την 28χρονη

Το σχέδιο του δράστη να ξεγελάσει την 28χρονη  

Όπως ανέφερε, η Κυριακή έδινε δεύτερες ευκαιρίες γι’ αυτό και είχαμε τόσα πισω-γυρίσματα στους χωρισμούς. O 38χρονος ήταν  - σύμφωνα με περιγραφές όσων όχι απλώς τον γνώριζαν αλλά είχαν επαφή και μαζί του και του μιλούσαν-  ένας μεθοδικός και χειριστικός άνθρωπος. 

Χρυσοχοΐδης στο Star: Τι είπε για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους  

Όταν πριν από δύο μήνες χώρισαν, έβαλε το σχέδιο του σε εφαρμογή. Δεν έδειξε ότι ο χωρισμός τον ενόχλησε ή  ότι «το έχει πάρει στραβά». Αντιθέτως της έδειχνε ένα καλό πρόσωπο, ήταν φιλικός, την βοήθησε ακόμα και στη μετακόμιση και αυτό ήταν και το σατανικό του σχέδιο, γιατί ήθελε μέσα από αυτή τη διαδικασία να είναι κοντά της και να της αποδείξει ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής της και ότι την αγαπάει πραγματικά. 

Άγιοι Ανάργυροι: Τα κλάματα της αξιωματικού υπηρεσίας για την Κυριακή

Ωστόσο, το σχέδιο του δεν είχε αποτέλεσμα. Και μόλις αντιλήφθηκε ότι η Κυριακή δεν θα είναι ποτέ ξανά δικιά του και πως η κοπέλα είχε πάρει αποφάσεις που δεν θα άλλαζαν, δυο μέρες στη σειρά  έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της, την ακολούθησε στο Αστυνομικό Τμήμα, την περίμενε υπομονετικά και με πέντε μαχαιριές της αφαίρεσε τη ζωή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top