Κολωνός: «Εγώ φταίω που δε μίλησα, όχι η μαμά μου» - Το μήνυμα της 12χρονης

Το κορίτσι «σπάει» τη σιωπή του μετά την πρόταση της εισαγγελέως

Σπαρακτικό ήταν το μήνυμα που έστειλε η 12χρονη από τον Κολωνό, η οποία έπεσε θύμα αδίστακτων μαστροπών που ασέλγησαν στο κορμάκι της, βιάζοντάς την συστηματικά. 

Δίκη Κολωνός: Τι άκουσε κι επιτέθηκε στον Η.Μ. η μητέρα της 12χρονης

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Αλληλεγγύης προς το παιδί και την οικογένειά του εν όψει και της απόφασης του δικαστηρίου την Παρασκευή, το κορίτσι «έσπασε» τη σιωπή του και ξέσπασε για την πρόταση του εισαγγελέα. 

«Είμαι η 12χρονη και θέλω να σας εκφράσω μια τελευταία φορά τα συναισθήματα μου. Ακούστε με σας παρακαλώ, ακούστε με. Εσείς ήσασταν η λύτρωση μου, η βοήθεια που περίμενα τόσο καιρό μέσα στον εφιάλτη που ζούσα. Σας εμπιστεύτηκα, σας μίλησα… περίμενα τη βοήθεια σας για να μην περάσει κανένα άλλο παιδί όσα πέρασα εγώ. Η τιμωρία μου όμως δεν έχει τελειώσει. Οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ. Όχι τη μαμά μου», ανέφερε αρχικά η 12χρονη.

Κολωνός: Η αντίδραση της 12χρονης όταν έμαθε την πρόταση της εισαγγελέως

Πρόκειται για μια σπαρακτική κραυγή του παιδιού που, όπως το ίδιο έχει καταθέσει πολλές φορές στις αρχές, έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια ανθρώπων που δε σεβάστηκαν την τρυφερή του ηλικία και ξέσπασαν πάνω του τις πιο αρρωστημένες τους ορέξεις. 

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε. Σας ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή… φοβόμουν πολύ. Ήρθε η ώρα όμως, ήρθε η λύτρωση μου, ήρθατε εσείς. Πίστεψα ότι τελείωσαν οι εφιάλτες μου και ξαφνικά: Πού είναι η μαμά μου; Γιατί τη μαμά μου; Πού είναι τα αδέλφια μου; Πού είναι η οικογένεια μου; Γιατί με αφήσατε μόνη μου;», αναρωτήθηκε η 12χρονη, η οποία επέμεινε ότι η μητέρα της δε γνώριζε τίποτα για όσα η ίδια περνούσε από τον Η. Μ. και τους υπόλοιπους κατηγορούμενους. 

«Η 12χρονη επέλεξε μια στάση ζωής για να επιβιώσει»

«Εγώ φταίω, εγώ φταίω που δε σας μίλησα νωρίς. Όχι η μαμά μου. Θέλω να σταματήσουν οι εφιάλτες μου εδώ. Τα Χριστούγεννα δεν με άφησαν ούτε τη μαμά μου να δω.  Θέλω να σας πω κάτι κυρία εισαγγελέα: όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχετε στα χέρια σας ήταν όλα μια πλάκα; Αυτό θέλετε να μου πείτε μετά από όλα αυτά που πέρασα; 

Κολωνός: «Αθώος για τον βιασμό της 12χρονης ο Η.Μ.» - Η εισαγγελική πρόταση

Αυτό που ζητάω από το δικαστήριο και από τον κύριο πρόεδρο, τους δικαστές και τους ενόρκους είναι να με πιστέψουν ότι η μητέρα μου δε γνώριζε τίποτα από όλα αυτά που έκανα και όχι ότι στα μισά λέω αλήθεια και στη μαμά μου λέω ψέματα. Η μαμά μου είναι αθώα και θα το λέω συνέχεια μέχρι να το καταλάβουν όλοι», κατέληξε.

Μητέρα 12χρονης: Κατηγόρησε τη δικαιοσύνη για ξέπλυμα

Στην ίδια εκδήλωση έστειλε δήλωση και η μητέρα της 12χρονης η οποία τόνισε πως αν και είχε σκοπό να μη μιλήσει πριν από την απόφαση του δικαστηρίου, το κάνει για να προστατέψει την κόρη της. 

«Πρέπει να προστατέψω το παιδί μου, που έχουν πέσει οι κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι τους σαν λυσσασμένα λιοντάρια να το κατασπαράξουν και αυτό και εμένα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

Κολωνός: «Ήμουν ερωτευμένος με τη 12χρονη!» - Τι υποστήριξε ο 55χρονος

«Ακούστηκε μέσα στην αίθουσα από τη φοβερή και τρομερή δικηγόρο κυρία Πανταζή ότι το παιδί μου ήταν “επαγγελματίας εκδιδόμενη, καλύτερη και από πορνοστάρ του Σειρηνάκη”. Και σας ρωτώ όλους σας: πόσο δηλητήριο μπορεί να χύσει από το στόμα της αυτή η μάνα, γιατί μάνα είναι, για το παιδί αυτό που βιάστηκε από όλους αυτούς, για να βγάλει αθώο τον πελάτη της που έκλεινε ραντεβού για να βγει με 12χρονο παιδί και να το βιάσει;»

«Δε με ενδιαφέρει τι λένε ότι δεν υπάρχει βιασμός. Μέχρι να πεθάνω θα το λέω ότι αυτό το παιδί το βίαζαν. Δεν υπάρχει συναίνεση με 11χρονο παιδί. Αλλάξτε αυτόν τον νόμο, θα γεμίσει ο κόσμος βιαστές. Θα βιάζουν ανυπεράσπιστα παιδιά. Ξυπνήστε και ανοίξτε τα μάτια σας. Σήμερα ήταν το παιδί μου, αύριο θα είναι τα δικά σας παιδιά. Αυτή την κοινωνία θέλετε, με τέτοια δικαιοσύνη που ξεπλένει βιαστές;», αναρωτήθηκε. 

Βιασμός 12χρονης Κολωνός: Πασίγνωστος ηθοποιός κατέθεσε υπέρ κατηγορούμενου

Η μητέρα της 12χρονης χαρακτήρισε επίσης «ντροπή» την πρόταση της εισαγγελέως, κατηγορώντας την ότι προσπάθησε να ξεπλύνει τον βασικό κατηγορούμενο, προτείνοντας την αθώωση του για βιασμό, λέγοντας ότι ήταν «ερωτευμένος» με τη 12χρονη. 

«Ερωτευμένη κύριε εισαγγελέα με τον παππού της; Και όταν το παιδί μου σε καταθέσεις στη ΓΑΔΑ έχει αναλύσει λεπτομερώς τον βιασμό του δεν την πίστεψε η εισαγγελέας. Μάλλον ήθελε να υπάρχει κάποια φωτογραφία, κάποιο βίντεο, που να δείχνει τον παιδοβιαστή με κανένα καλάσνικοφ στον κρόταφο του παιδιού μου για να την πιστέψει, γιατί έτσι τη βίασε, με όπλα και μαχαίρια, δείχνοντάς της τα και με απειλές», είπε η μητέρα. 

Κολωνός: Nέα κατάθεση της 12χρονης - Κι άλλα άτομα στο στόχαστρο των αρχών

Στη συνέχεια κατήγγειλε τις αρχές για πλημμελή έρευνα, λέγοντας πως δεν αναζητήθηκε η υπεύθυνη του οίκου ανοχής, που υπέδειξε η 12χρονη ότι την πήγαινε ο βασικός κατηγορούμενος, ούτε το υλικό από τις κάμερες. Επίσης, όπως τόνισε δεν κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων και δεν έγινε έρευνα στα σπίτια τους, ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν το έχουν κάνει σε άλλα παιδιά.  

Κολωνός: Κατάρες στον 55χρονο από τη μητέρα της 12χρονης

«Μπάζωμα, συγκάλυψη, ξέπλυμα, πείτε το όπως θέλετε, εγώ έτσι το λέω. Περίμενα αυτό το δικαστήριο για να αποδοθεί δικαιοσύνη  γι’ αυτό το παιδί. Ελπίζω να μην στηριχθεί αυτή η πρόταση και από το δικαστήριο και να πιστέψουν το παιδί μου σε κάθε του λέξη και όχι στα μισά», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top