Κολωνός: Nέα κατάθεση της 12χρονης - Κι άλλα άτομα στο στόχαστρο των αρχών

Την ερχόμενη Τετάρτη η δίκη για την πρώτη δικογραφία

Δείτε το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς το παιδί έδωσε χθες νέα κατάθεση, ενώ και άλλα άτομα έχουν μπει στο στόχαστρο των αρχών. 

Koλωνός 12χρονη: Συμπληρωματικές ερωτήσεις στην ανήλικη - Video

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου, η λίστα των κατηγορούμενων στην υπόθεση του Κολωνού δεν έχει τέλος. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, οι αρχές έχουν κάνει δύο δικογραφίες.

Οι κατηγορούμενοι ξεπερνούν συνολικά τα 40 άτομα και υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο στη δεύτερη δικογραφία που είναι ακόμα ανοιχτή, να συμπεριληφθούν και νέοι κατηγορούμενοι. Είναι ονόματα που έχει υποδείξει το κορίτσι που χθες έδωσε την 8η κατά σειρά κατάθεσή της.

Κολωνός: Κατάρες στον 55χρονο από τη μητέρα της 12χρονης

Η υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό συνεχίζει να προκαλεί σοκ. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι πατεράδες που έχουν παιδιά στην ίδια ηλικία με το κορίτσι, αλλά και γείτονες του παιδιού. «Δε γνωρίζαμε την ηλικία της», ισχυρίστηκαν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι.

Για την πρώτη δικογραφία έχει ξεκινήσει ήδη η δίκη και την ερχόμενη Τετάρτη θα προβληθούν οι καταθέσεις του παιδιού που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου. Η δίκη για λόγους προστασίας του παιδιού γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top