Κολωνός: Κατάρες στον 55χρονο από τη μητέρα της 12χρονης

Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει η δίκη - Διεκόπη για τις 10 Ιανουαρίου

Ένταση σημειώθηκε λίγο πριν την έναρξη της δίκης για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, με τη μητέρα της να ξεσπά σε ύβρεις και κατάρες μόλις αντίκρισε τον 55χρονο, ο οποίος φέρεται ως εγκέφαλος στην υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της κόρης της. 

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, όταν αντίκρισε τον 55χρονο επιχείρησε να τον λιντσάρει - Eurokinissi

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, όταν αντίκρισε τον 55χρονο επιχείρησε να τον λιντσάρει - Eurokinissi

Η 38χρονη, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία και διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου, επιχείρησε να λιντσάρει τον 55χρονο, με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι την απώθησαν και την οδήγησαν στα κρατητήρια. 

Κολωνός: «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω» - Άνδρας απείλησε τη 12χρονη

Η μητέρα της 12χρονης μπήκε πρώτη στη δικαστική αίθουσα και στη συνέχεια έφτασαν οι κατηγορούμενοι για τον βιασμό της κόρης της. 

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό κατηγορείται για μαστροπεί και διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου - Eurokinissi

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό κατηγορείται για μαστροπεί και διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου - Eurokinissi

Έξω από τη δικαστική αίθουσα είχαν συγκεντρωθεί επίσης αλληλέγγυοι στη 12χρονη, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα όταν έφτασαν στα δικαστήρια ο 55χρονος και οι συγκατηγορούμενοί του. 

Κολωνός: Η απάντηση της μητέρας για τις γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης

«Ούτε στο Κολωνό ούτε και πουθενά. Τσακίζουμε το trufficking σε κάθε γειτονιά… Σιχαμένοι» φώναζαν ενώ με συνθήματα τους στήριζαν την κατηγορούμενη μητέρα, φωνάζοντας: «Kρατά γερά, έξω η μάνα από τη φυλακή».

Η αδερφή της ανήλικης από τον Κολωνο βγήκε από τη δικαστική αίθουσα και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν από το δικαστήριο, για να διεξαχθεί η δίκη. 

Ευχαρίστησε τους αλληλέγγυους για τη συμπαράσταση τους και τους παρακάλεσε να σταματήσουν να φωνάζουν συνθήματα και να απομακρυνθούν από το χώρο, διότι όπως ανεφερε, διαφορετικά δε θα εκκινήσει η δίκη.

«Ήρθαμε να δικαιωθεί η μανα και η αδερφή μου, σας παρακαλώ πολύ, θα περάσει το 18μηνο και θα βγουν όλοι έξω από τη φυλακή, σας παρακαλώ πολύ και σας ευχαριστώ!», είπε.

Η δίκη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και διεκόπη για τις 10 Ιανουαρίου. Πρώτη μάρτυρας θα καταθέσει η θεία του παιδιού. Συνολικά οι μάρτυρες κατηγορίας είναι 14.

Κολωνός: 26 άνθρωποι θα κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έχει προσδιοριστεί μόνη της στο πινάκιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, θα εκφωνηθεί σε αίθουσα του Πρωτοδικείου της Αθήνας και θα διακοπεί για να συνεχιστεί στις επόμενες συνεδριάσεις σε αίθουσα του Εφετείου της Αθήνας (Δ4 ισογείου).

Κολωνός: «Η μητέρα έστελνε γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης»

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη καθώς πρόκειται για μία πολυπρόσωπη δίκη η οποία προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα θα πρέπει να γίνει σε κατάλληλη αίθουσα.

O 55χρονος, ο οποίος θεωρείται ο εγκέφαλος της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό - Eurokinissi

O 55χρονος, ο οποίος θεωρείται ο εγκέφαλος της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό - Eurokinissi

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έχουν παραπεμφθεί 26 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους ο 55χρονος, η μητέρα της ανήλικης και άλλα 24 άτομα. 

Αποκάλυψη για τον Κολωνό: «Η μητέρα είχε πορνογραφικό υλικό της 12χρονης»

Ο 55χρονος θα δικαστεί για βιασμό, καθώς και για διακεκριμένη μαστροπεία εις βάρος του ανήλικου παιδιού, ενώ η 37χρονη μητέρα, που είχε προφυλακιστεί για διακεκριμένη μαστροπεία, θα λογοδοτήσει και για την επιπλέον κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.

Συνολικά 26 άτομα κατηγορούνται για τον βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό - Eurokinissi

Συνολικά 26 άτομα κατηγορούνται για τον βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό - Eurokinissi

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι «πελάτες του 55χρονου», που πλήρωναν για να βρεθούν με το κορίτσι και είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, αλλά και πρόσωπα που κατηγορούνται για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκου.

«Η μάνα της 12χρονης βολευόταν» - Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον Κολωνό

Η πλειοψηφία των κατηγορουμένων έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι με το 18μηνο να συμπληρώνεται για αρκετούς εξ αυτών τον προσεχή Απρίλιο. 

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της δίκης εντός του 18μήνου της προσωρινής κράτησης, οι κατηγορούμενοι θα αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την έκδοση της πρωτόδικης ετυμηγορίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top