Κολωνός: «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω» - Άνδρας απείλησε τη 12χρονη

Τι υποστήριξε μετά τη σύλληψή του

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Live News για τις απειλές που δέχθηκε η 12χρονη από τον Κολωνό / Βίντεο Mega

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης που ζει τους τελευταίους μήνες η 12χρονη από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα επανειλημμένων βιασμών και μαστροπείας. Το κορίτσι που προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του, δέχθηκε εκ νέου επίθεση από άνδρα στα ΚΤΕΛ, ο οποίος την απείλησε.

Κολωνός: «Η μητέρα έστελνε γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης»

Συγκεκριμένα, η ανήλικη κατήγγειλε πως ένας άγνωστος άνδρας κάθισε δίπλα της στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ που την πήγαινε στο σχολείο της και άρχισε να την απειλεί.

Κολωνός: Η απάντηση της μητέρας για τις γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης

«Κάθισε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει. Μου είπε: "αν πεις αυτό που θα σου πω, θα κάνω κακό στην αδερφούλα σου ή στην μπατσίνα σου". Επίσης μου είπε για τη θεία μου, "να μην είναι τόσο θαρραλέα, γιατί θα το βρει μπροστά της. Πριν σταματήσει το λεωφορείο γύρισε και μου είπε: "ό,τι λες τα ακούμε και αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω"», υποστήριξε το παιδί, σύμφωνα με όσα ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής Live News.

Η 12χρονη έντρομη διηγήθηκε όσα είχαν συμβεί στη θεία της και απευθύνθηκαν στις αρχές. «Το παιδί με πήρε τηλέφωνο από το σχολείο και έκλαιγε. Μου είπε για τις απειλές αλλά δεν μου ανέφερε λεπτομέρειες», ισχυρίστηκε η θεία.

Η έρευνα των αστυνομικών έφτασε στα ίχνη ενός άνδρα 37 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος, ωστόσο, αρνείται τα πάντα και υποστήριξε ότι όσα είπε το κορίτσι ήταν ψέματα.

Σημειώνεται ότι η δίκη για την υπόθεση που παραπέμπει σε δίκη συνολικά 26 κατηγορούμενους που είναι όλοι προσωρινά κρατούμενοι αναμένεται να προσδιοριστεί εντός των επόμενων ημερών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top