Κολωνός: «Η μητέρα έστελνε γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης»

«Καταπέλτης» το βούλευμα - Στο εδώλιο 26 άτομα για την υπόθεση

Την κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου αντιμετωπίζει η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, σύμφωνα με το βούλευμα / Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Ακόμα μια βαρύτητη κατηγορία σε βάρος της μητέρας περιλαμβάνει το βούλευμα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως αναφέρεται, η 37χρονη έστελνε σε συγκεκριμένα πρόσωπα πορνογραφικό υλικό της κόρης της.

Αποκάλυψη για τον Κολωνό: «Η μητέρα είχε πορνογραφικό υλικό της 12χρονης»

Θέμα ημερών είναι να προσδιοριστεί η δίκη για την υπόθεση άγριας σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, υπόθεση για την οποία εκδόθηκε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που παραπέμπει σε δίκη συνολικά 26 κατηγορούμενους που είναι όλοι προσωρινά κρατούμενοι.

Κολωνός: 26 άτομα παραπέπονται σε δίκη για τον βιασμό της 12χρονης

Συνολικά 26 άτομα παραπέπονται σε δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Με το βούλευμα παραπέμπονται τόσο ο κατηγορούμενος ως πρωταγωνιστής της δυσώδους υπόθεσης όσο και η μητέρα του κοριτσιού, στο κατηγορητήριο της οποίας έχει προστεθεί άλλη μία κακουργηματική κατηγορία. Οι δύο τους θα δικαστούν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με τους 24 θεωρούμενους «πελάτες» του βασικού κατηγορούμενου στα ραντεβού της φρίκης.

Κολωνός: «Η μητέρα έστελνε γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης»

Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με το βούλευμά τους αποδίδουν στα δύο κεντρικά πρόσωπα του δράματος που βίωσε η 12χρονη σοβαρότατες κατηγορίες, που για τον βασικό κατηγορούμενο αφορούν βιασμό και διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος του ανήλικου παιδιού, ενώ για τη μητέρα, πλην της διακεκριμένης μαστροπείας, προσθέτουν και την κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου. 

Οι δικαστές κρίνουν πως η 37χρονη μητέρα της ανήλικης διέθετε σε συγκεκριμένα πρόσωπα, έναντι αμοιβής, ηλεκτρονικό υλικό με την κόρη της γυμνή.

Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης κατηγορείται ότι έστελνε γυμνές φωτογραφίες του παιδιού τους έναντι αμοιβής

Η μητέρα της 12χρονης κατηγορείται ότι έστελνε γυμνές φωτογραφίες του παιδιού έναντι αμοιβής / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi 

Πλέον, οι αρμόδιες δικαστικές Αρχές, με γνώμονα ότι μέσα στον μήνα Οκτώβριο συμπληρώνονται, ειδικά για τους βασικούς κατηγορούμενους, 12 μήνες προσωρινής κράτησης, κινητοποιούνται για τον άμεσο προσδιορισμό της δίκης με στόχο η εκδίκαση της υπόθεσης, με τις αντικειμενικές δυσκολίες που θα έχει ως πολυπρόσωπη δίκη, να ολοκληρωθεί πριν τη συμπλήρωση των 18 μηνών, που είναι το ανώτατο όριο προφυλάκισης.

Σημειώνεται, ότι για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκριση για δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε, καθώς είχε γίνει διαχωρισμός των υποθέσεων με κριτήριο και πάλι τα όρια προσωρινής κράτησης των εμπλεκομένων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top