Νέα υπόθεση revenge porn: «Μου έλεγε βγάζω λεφτά με τις φωτογραφίες σου»

Ένας 22χρονος δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας του

Σοκάρει νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας, αυτή τη φορά στη Θήβα. Ένας νεαρός άνδρας, 22 ετών, δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας του, όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν. Για τον εφιάλτη που ζει, η πρώην σύντροφός του, μόλις 18 ετών, μίλησε αποκλειστικά στο STAR και τον Αλέξανδρο Γύγο. 

Ανδρομάχη για revenge porn: «Θα έπρεπε να έχω μιλήσει στους γονείς μου»

«Για να με εκδικηθεί, δημοσίευσε γυμνές μου φωτογραφίες»

«Έκλαιγα. Αν το ήξερε όλη η Θήβα, δεν ξέρω τι θα έκανα, θα εξαφανιζόμουν... Εδώ και μια βδομάδα δεν του απαντούσα στα μηνύματα και με έκανε μπλοκ, με έβριζε και μάλλον μέσα σε αυτήν την εβδομάδα διέρρευσε τις φωτογραφίες μου», λέει σοκαρισμένη η νεαρή. 

Η 18χρονη κοπέλα προσπαθεί να μη σκέφτεται τους χιλιάδες χρήστες του Telegram, που είδαν προσωπικές της στιγμές. Αποτρόπαιο είναι το γεγονός ότι στην εν λόγω ομάδα στην εφαρμογή έχουν γίνει μέλη πάνω από 4.700 άτομα. 

«Φαινόταν το όνομα μου το προφίλ μου δηλαδή στη φωτογραφία φαινόταν το όνομα μου και το ίνσταγκραμ . Μου στέλνει ένας άκυρος στο ίνσταγκραμ και μου κάνει θέλω να σε ενημερώσω ότι έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες σου». 

Revenge Porn: Δημοσίευσε 109 γυμνές φωτογραφίες της στα social media

Πληρώνουν για γυμνές φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών 

Αρρωστημένα μυαλά αναρτούν γυμνές φωτογραφίες γυναικών με τα στοιχεία τους. Χρησιμοποιούν ομάδες που έχουν δημιουργηθεί στην εφαρμογή Telegram. Μάλιστα υπάρχουν κάποιοι, που πληρώνουν για να στείλουν ή να λάβουν τέτοιο υλικό. 

«Μου έλεγε θα πάω λίγο Telegram και βγάζω λεφτά με τις φωτογραφίες σου… αλλά εγώ αυτά τα μηνύματα τα είδα προχθές γιατί δεν του απαντούσα στα μηνύματα. Στην ομαδική λένε για παράδειγμα σου δίνω 30 € να σου στείλω τις φωτογραφίες που θες εσύ … Με λινκ μπαίνεις και φτιάχνονται με ρομπότ δηλαδή αυτό το ρομπότ βλέπει αν είσαι κορίτσι αν είσαι αγόρι και αν είσαι σε αυτήν την ομαδική και δε στέλνεις τέτοια σε πετάνε έξω», προσθέτει το θύμα. 

Η Ειρήνη Στεριανού για το revenge porn, τον πρώην της και τις απειλές

Ο 22χρονος θα κληθεί να δώσει προανακριτική απολογία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top