Η Ειρήνη Στεριανού για το revenge porn, τον πρώην της και τις απειλές

Όσα είπε στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ»

Όσα είπε η Ειρήνη Στεριανού στην εκπομπή Ζήνα το βράδυ

Για την τραυματική εμπειρία της ως θύμα revenge porn μίλησε στην εκπομπή Ζήνα το βράδυ το μοντέλο και ηθοποιός Ειρήνη Στεριανού.

Η όμορφη κοπέλα δεν περίμενε ποτέ ότι ο πρώην σύντροφός της θα διέρρεε στο διαδίκτυο προσωπικές της φωτογραφίες, τις οποίες είχε τραβήξει ο ίδιος με τη συναίνεσή της, όταν ήταν ζευγάρι. Ωστόσο, η Ειρήνη δε συναίνεσε ποτέ στη δημοσίευσή τους σε σελίδες πορνογραφικού υλικού.

«Όλα έγιναν λίγο μετά την πρώτη καραντίνα. Ξαφνικά έλαβα μηνύματα υβριστικού περιεχομένου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες», δήλωσε στην εκπομπή το μοντέλο.

Ειρήνη Στεριανού: Μιλά για το revenge porn

Όπως είπε, δέχθηκε απειλές από το πρώην σύντροφό της όταν χώρισαν, όμως δεν περίμενε ποτέ να φτάσει στο σημείο να διαρρεύσει φωτογραφίες της. «Αποφάσισα να τον χωρίσω όταν έμαθα ότι είχε διπλή και τριπλή ζωή. Με απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες μας... Με απειλούσε ότι θα κάνει κακό στους γονείς μου. Πίστευα ότι θα σεβόταν τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε και δε θα το έκανε», επεσήμανε η Ειρήνη Στεριανού. 

Η Ειρήνη Στεριανού μίλησε στην εκπομπή Ζήνα το βράδυ για το revenge porn

Μετά το περιστατικό, αφού κατάφερε να ηρεμήσει, το μοντέλο ενημέρωσε την οικογένειά της και πήγε στη Δίωξη για να καταγγείλει όλα όσα είχε βιώσει. Ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια, δεν έτυχε της αντιμετώπισης που έπρεπε: «Έπρεπε να είχα έρθει σε εσάς από την αρχή, στην αστυνομία δε με αντιμετώπισαν με ωραίο τρόπο», υποστήριξε. 

Δείτε ολόκληρο την εκπομπή Ζήνα το βράδυ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top