Προσοχή τη νύχτα: H κακοκαιρία θα πλήξει και την Αθήνα!  

Με άστατο καιρό η Τσικνοπέμπτη     

Κακοκαιρία - εξπρές χτυπά απόψε τη χώρα με έντονα φαινόμενα να κάνουν την εμφάνισή τους από τη Δυτική Ελλάδα. Ποιες περιοχές θα χτυπήσει, αλλά και πως θα τσικνίσουμε την Πέμπτη, εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς. 

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές – Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

Όπως ανέφερε, η κακοκαιρία αυτή «σπάει»  για λίγο το σχεδόν ανοιξιάτικο σκηνικό. Ένα ψυχρό μέτωπο που έρχεται από την Ιταλία  φέρνει βροχές και καταιγίδες. Τη νύχτα  θα  «σαρώσει» την ηπειρωτική Ελλάδα και θα επηρεάσει και την Θεσσαλονίκη. Χρειάζεται  προσοχή  λόγω της μεγάλης ραγδαιότητας των φαινομένων. 

Ο καιρός το πρωί της Τρίτης 5/3/2024

Ο καιρός το πρωί της Τρίτης 5/3/2024  

Στην Αθήνα, όπως επισήμανε ο Θ. Κολυδάς, θα έχουμε μικρό πρόβλημα τις νυχτερινές ώρες, κατά τις οποίες χρειάζεται προσοχή, αλλά από το πρωί της Τρίτης τα πράγματα φαίνονται καλύτερα, Το πρωί όμως θα επηρεαστεί η Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο.

Άστατος καιρός την Τσικνοπέμπτη   

Όσον αφορά τον καιρό με τον οποίο θα «τσικνίσουμε» την Πέμπτη, ο διευθυντής της ΕΜΥ τόνισε ότι ο καιρός θα είναι άστατος, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, την Θεσσαλία  και τη Δυτική Πελοπόννησο, όπου θα έχουμε βροχές.   

Ο καιρός την Τσικνοπέμπτη

Ο καιρός την Τσικνοπέμπτη
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top