Σόλωνος: Πέντε μηνών το έμβρυο στην αποχέτευση - Τι ερευνούν οι Αρχές

Στο κτίριο στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα»

Θρίλερ εξελίσσεται στην οδό Σόλωνος στα Εξάρχεια, όπου αργά το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φλεβάρη υπάλληλος καθαριότητας εντόπισε από κάμερες ένα έμβρυο στην αποχέτευση κτιρίου. 

Προς το παρόν οι Αρχές έχουν ανασύρει το έμβρυο εξετάζουν προσεκτικά την υπόθεση, ώστε να καταλήξουν σε συμπεράσματα με τον υπάλληλο της εταιρίας αποφράξεων να καταθέτει για ώρα σχετικά με όσα είδε. Το σημαντικότερο ερώτημα στο οποίο καλείται να δώσει απάντηση η αστυνομία δεν είναι άλλο από το πώς βρέθηκε εκεί το έμβρυο. 

Αδιανόητο εύρημα στη Σόλωνος: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση

Έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας και δόθηκε εντολή για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. 

Σόλωνος: Πέντε μηνών το έμβρυο 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτιμάται ότι το έμβρυο ήταν περίπου πέντε μηνών.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στο κτίριο στεγάζονται τα γραφεία ιατρικής εθελοντικής οργάνωσης. Ο άνδρας που εντόπισε το έμβρυο απευθύνθηκε άμεσα στους ανθρώπους της ΜΚΟ. Εκείνοι αποκρίθηκαν ότι θα βγάλουν το έμβρυο απ' την αποχέτευση και θα τοποθετήσουν τη σορό του μέσα σε κουτί.

Γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας (26/2) ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και αποκάλυψε στους αστυνομικούς το αδιανόητο εύρημά του. Μάλιστα, φαίνεται πως τους έδειξε και φωτογραφίες που είχε τραβήξει για να πείσει για όσα έλεγε. 

Σόλωνος: Το επικρατέστερο σενάριο 

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι είναι πιθανό κάποια από τις γυναίκες που επισκεπτόταν το κτίριο, όπου βρισκόταν εθελοντής γυναικολόγος, για να εξεταστεί... γέννησε το μωρό στην τουαλέτα και διέφυγε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top