Αγία Βαρβάρα: Απέναντι από τον δράστη η κόρη του και τα αδέλφια της

Το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον πεθερό του

Σε σοκ παραμένει η γειτονιά του 69χρονου στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον σύζυγο της κόρης του έξω από το σπίτι τους. 

Ο 69χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον γαμπρό του γιατί κακοποιούσε την κόρη του, όμως τόσο εκείνη, όσο και ο γιος του που μένει στην ίδια πολυκατοικία τον διαψεύδουν. 

Αγία Βαρβάρα: Σκότωσε τον γαμπρό του με την προτροπή της συζύγου του

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πως η σύζυγος του δράστη φέρεται να είχε εμμονή με τον γαμπρό τους, γιατρό στο επάγγελμα, και δεν τον ήθελε. Μάλιστα φέρεται να ασκούσε τεράστια επιρροή στον δράστη.  Άλλωστε μάρτυρας κατέθεσε πως η γυναίκα παρακολουθούσε από τη θυροτηλεόραση τον καβγά του δράστη με το θύμα και τους φώναζε «ρίξτου, ρίξτου».

Αγία Βαρβάρα: Καταθέτουν εναντίον του 69χρονου τα παιδιά του

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η κόρη του 69χρονου, η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους, θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και θα έχει στο πλευρό της τα δύο της αδέλφια. 

Αγία Βαρβάρα: Οι αναρτήσεις γιατρού και συζύγου πριν την τραγωδία

Σήμερα κατέθεσε αυτοβούλως στην αστυνομία ο ένας αδελφός της, ο οποίος έμενε μαζί με τους κατηγορούμενους γονείς στο ισόγειο διαμέρισμα της οικογενειακής πολυκατοικίας. 

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τα τρία παιδιά του ηλικιωμένου ζευγαριού θα βρεθούν απέναντι στον πατέρα τους για το έγκλημα που διέπραξε. 

Αγία Βαρβάρα: Το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον δράστη

Το ηλικιωμένο ζευγάρι φέρεται να μην είχε πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, που επικαλέστηκε ο ΑΝΤ1, το θύμα είχε πιεστεί τόσο πολύ από την εμμονή των πεθερικών του εναντίον του, που φέρεται να είχε αναγκαστεί να υποβάλει αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να μην τον πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη της ορισθείσας από την απόφαση.

Αγία Βαρβάρα: Συνέλαβαν και την πεθερά για τη δολοφονία του γαμπρού

Αγία Βαρβάρα: «Ο δράστης ήταν ιδιόρρυθμος και κουτσομπόλης»

Γειτόνισσα του δράστη και του θύματος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε τον δράστη ως έναν ιδιόρρυθμο άνθρωπο. 

«Το θύμα ήταν ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, οικογενειάρχης, χαμογελαστός, μιλούσε με όλους τους ανθρώπους. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω καλά λόγια για τον δράστη. Δεν έκανε φασαρίες, αλλά ήταν ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος, εξαιρετικά κουτσομπόλης, ήξερε τα πάντα για τη γειτονιά και εκείνος και η γυναίκα του», είπε. 

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Τα πρώτα λόγια του πεθερού στους αστυνομικούς

Η αστυνομία αναζητά τα κίνητρα της δολοφονίας. Η αδελφή του θύματος, μιλώντας στην εκπομπή, δήλωσε ότι είναι σε σοκ, καθώς δε γνωρίζει τι μπορεί να είχε συμβεί που να οδήγησε στον θάνατο του γιατρού. 

Αγία Βαρβάρα: «Έμαθα για τη δολοφονία του αδερφού μου από το ίντερνετ»

«Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ξέρω ποιο ήταν το κίνητρο. Δεν μου είχε πει ότι υπήρχαν προβλήματα. Αποκλείεται ο αδελφός μου να κακοποιούσε τη νύφη μου ή τα παιδιά. Ήταν ένας δοτικός άνθρωπος, αφοσιωμένος στην οικογένειά του. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν είχαν σχέσεις με την οικογένεια της νύφης μου», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top