Αγία Βαρβάρα: Σκότωσε τον γαμπρό του με την προτροπή της συζύγου του

«Ρίξτου, ρίξτου», φώναζε η πεθερά - Τον πυροβόλησε μπροστά στην κόρη του

Με την προτροπή της συζύγου του φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τον γαμπρό του ο 69χρονος στην Αγία Βαρβάρα

Σύμφωνα με κατάθεση μάρτυρα, η 68χρονη φέρεται να παρακολουθούσε τον καβγά γαμπρού και πεθερού από τη θυρεοτηλεόραση και προέτρεπε τον σύζυγό της να πυροβολήσει τον γαμπρό τους φωνάζοντάς τους «ρίξτου, ρίξτου».

Αγία Βαρβάρα: Οι αναρτήσεις γιατρού και συζύγου πριν την τραγωδία

Γι’ αυτό και ασκήθηκε ποινική δίωξη και στη σύζυγο του 69χρονου για συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Ο δράστης διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. 

Το θύμα της άγριας δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα

Το θύμα της άγριας δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα

Αγία Βαρβάρα: «Πίστευα ότι κακοποιεί την κόρη μου»

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς  ότι πίστευε πως ο γαμπρός του κακοποιούσε την κόρη του και πως το ζευγάρι είχε διαφορές. 

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Τα πρώτα λόγια του πεθερού στους αστυνομικούς

Ωστόσο, τόσο η ίδια τους η κόρη, όσο και ο αστυνομικός γιος του το διαψεύδουν κατηγορηματικά. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό και τα δυο παιδιά δε μιλούσαν στους γονείς τους, παρότι έμεναν στην ίδια πολυκατοικία. 

Ο 69χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα

Ο 69χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα

Ο γιος του μάλιστα είπε πως οι γονείς του είχαν «εμμονή» ότι η αδελφή του δεν περνούσε καλά στον γάμο της, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και πως η αδελφή του και ο γαμπρός του είχαν μια αρμονική σχέση χωρίς καβγάδες και προστριβές. 

Αγία Βαρβάρα: «Έμαθα για τη δολοφονία του αδερφού μου από το ίντερνετ»

Αγιά Βαρβάρα: Πώς έγινε το έγκλημα

Σύμφωνα με τον γιο του δράστη, το θύμα τον παρακάλεσε να μείνει για λίγο με τα δυο παιδιά του για να πάει να πάρει την κόρη του από κάποια δραστηριότητα. 

Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του

Βγαίνοντας από την πολυκατοικία, στο ισόγειο υπήρξε ένας λεκτικός καβγάς με τον πεθερό του και στη συνέχεια έφυγε για να πάρει το παιδί του. Όταν επέστρεψε, ο 69χρονος τον περίμενε στην αυλή και μπροστά στην εγγονή του τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. 

Αγία Βαρβάρα: «Περίεργος άνθρωπος ο πεθερός»

Φίλος του ζευγαριού περιέγραψε τον δράστη ως «έναν περίεργο άνθρωπο».

«Ήταν ένας περίεργος άνθρωπος ο πεθερός του και δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις. Ούτε η κόρη του μαζί του. Αλλά από αυτό, να φτάσει να πάρει μια καραμπίνα και να τον σκοτώσει, δεν μπορώ να φανταστώ τι συνέβη» ανέφερε και πρόσθεσε: «ήταν πραγματικά πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Στο ιατρείο όποτε πήγαινα μιλούσαμε σαν φίλοι. Αγαπούσε τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ξέρω από πρώτο χέρι ότι ήταν αγαπημένοι. Είχε μάτια μόνο για την γυναίκα του».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top