Αγία Βαρβάρα: «Έμαθα για τη δολοφονία του αδερφού μου από το ίντερνετ»

Είχαν καβγάδες πεθερός και γαμπρός

Δείτε το ρεπορτάζ του Star για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εν ψυχρώ δολοφονία του 57χρονου το απόγευμα του Σαββάτου στην Αγία Βαρβάρα, από το χέρι του 69χρονου πεθερού του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», γείτονας της οικογένειας υποστήριξε ότι γαμπρός και πεθερός είχαν τσακωθεί ξανά στο παρελθόν. 

Αγία Βαρβάρα: Τι όπλισε το χέρι του 69χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του

«Ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του. Γείτονες είναι. Ακούσαμε κάτι "μπαμ-μπουμ", βγαίνουμε έξω και μετά από λίγο μάθαμε ότι πυροβόλησε τον γαμπρό του. Μετά από λίγο ακούσαμε την αστυνομία. Χαμός έγινε εδώ πέρα. Είχε έρθει και ασθενοφόρο. Έλειπαν τα πεθερικά στο χωριό, τώρα γύρισαν και έγινε αυτό. Είχαν και το καλοκαίρι έναν καβγά», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: «Έμαθα για τον θάνατο του αδερφού μου από το ίντερνετ»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η αδελφή του θύματος, η οποία ενημερώθηκεγια το έγκλημα από το διαδίκτυο. «Δεν μπορώ να σας μιλήσω, συγγνώμη δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τίποτα ειλικρινά σας μιλάω. Και εγώ πριν από λίγο το έμαθα από το ίντερνετ» είπε.

«Δε με ειδοποίησε κανένας από το αστυνομικό τμήμα, τίποτα. Προσπαθώ να βρω άκρη» τόνισε.

Το χρονικό του φονικού στην Αγιά Βαρβάρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος ζήτησε από τον κουνιάδο του να κρατήσει το ένα από τα δύο ανήλικα παιδιά του για να βγει σε εξωτερικές δουλειές. Ο 69χρονος πεθερός που έμενε στην ίδια πολυκατοικία, τον περίμενε στην αυλή και στη συνέχεια τον εκτέλεσε με καραμπίνα. 

Ο άνδρας κατέληξε πριν προλάβει να έρθει το ασθενοφόρο, ενώ την αστυνομία κάλεσε ο κουνιάδος του και γιος του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός. Όταν έφτασαν οι Αρχές, ο δράστης κυκλοφορούσε με την καραμπίνα ανά χείρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top