Αγία Βαρβάρα: Τι όπλισε το χέρι του 69χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του

Το χρονικό του εγκλήματος - Γνωστός γιατρός ο 57χρονος που δολοφονήθηκε

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αγία Βαρβάρα η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 57χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών από τον 69χρονο πεθερό του το Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν γνωστό στην περιοχή καθώς εργάζεται ως χειρουργός ουρολόγος ανδρολόγος.

Μέχρι στιγμής κανείς δε γνωρίζει τι όπλισε το χέρι του 69χρονου, ο οποίος περίμενε το θύμα στην αυλή του σπιτιού όπου διέμενε ολόκληρη η οικογένεια, και τον πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα. 

Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που κλήθηκαν από τον γιο του δράστη, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός και συνέλαβαν τον 69χρονο. 

Αγία Βαρβάρα: Το χρονικό του φονικού 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος ζήτησε από τον γιο του 69χρονου πεθερού του που έμενε και αυτός στην ίδια πολυκατοικία, να κρατήσει το ένα από τα δύο παιδιά του ώστε να βγει έξω με το άλλο. 

Ο 69χρονος το έμαθε και του έστησε καρτέρι στην αυλή του σπιτιού, Όταν ο γιατρός επέστρεψε, οι δυο τους φέρονται να καβγάδισαν και τότε ο ηλικιωμένος τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Άμεσα ο γιος του 69χρονου κάλεσε τις Αρχές που έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα. 

Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η κόρη του δεν περνούσε καλά στον γάμο της κάτι όμως που διαψεύδει ο αδερφός της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top