Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Τα πρώτα λόγια του πεθερού στους αστυνομικούς

Σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, όπου πεθερός περίμενε στην είσοδο τον γαμπρό του και τον σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά στην ανήλικη εγγονή του. 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο είδαν τον ουρολόγο πεσμένο στο έδαφος να αιμορραγεί. Είχε δεχτεί από κοντινή απόφαση τρεις πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα και ξεψύχησε πριν έρθει το ασθενοφόρο. Συγγενής της οικογένειας μίλησε με καλά λόγια και για τον πεθερό και για τον γαμπρό, ενώ δεν μπορεί να καταλάβει πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο. 

Αγία Βαρβάρα: «Έμαθα για τη δολοφονία του αδερφού μου από το ίντερνετ»

Ο 69χρονος που κατείχε την καραμπίνα νόμιμα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Δυτικής Αττικής. «Είχαν διαφορές μεταξύ τους. Το παιδί μου δεν περνούσε καλά» φέρεται να υποστήριξε. 

Αγία Βαρβάρα: Τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της κόρης του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης λίγο πριν το φονικό φέρεται να ρώτησε την μικρή του εγγονή: «η μητέρα σου τι κάνει;». Τότε ο πατέρας του παιδιού,το απομάκρυνε χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

Ο 69χρονος από τη Σπάρτη περίμενε τον γαμπρό του να γυρίσει και δε δίστασε να τον πυροβολήσει μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του, αφήνοντας ορφανά τα τρία του εγγόνια.

Οι γείτονες «πάγωσαν» βλέποντας τον 69χρονο να περπατά και να κατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα. «Κατέβηκε ο πεθερός με την καραμπίνα στο χέρι και η γυναίκα του από πίσω για να τον σταματήσει και φώναζε ''εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ''» ανέφερε γείτονας της οικογένειας. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top