Άνοιξε η Εθνική για τα φορτηγά που είχε κλείσει χωρίς να πέσει νιφάδα! 

Μεγάλη η δυσφορία των οδηγών φορτηγών για την αναίτια τελικά απαγόρευση

Άνοιξε τελικά  η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης για τα φορτηγά αυτοκίνητα σήμερα στις 6 μ.μ. και όχι το πρωί της Τετάρτης που προέβλεπε η απαγόρευση της κυκλοφορίας.   

Διανυκτέρευση σε παράδρομο της Εθνικής και parking για τους οδηγούς των φορτηγών

Διανυκτέρευση σε παράδρομο της Εθνικής και parking για τους οδηγούς των φορτηγών

Η δυσφορία των οδηγών φορτηγών φαίνεται ότι έπιασε τόπο και η Εθνική Οδός άνοιξε νωρίτερα και όχι το πρωί της Τετάρτης,  που προέβλεπε η απαγόρευση της κυκλοφορίας, όπως μετέδωσε η Κατερίνα Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από τον κόμβο Καλυφτάκη.

Κακοκαιρία Avgi: Κλειστή για τα φορτηγά η Εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης  

Προηγήθηκε μεγάλη ταλαιπωρία τους, καθώς αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στα φορτηγά στον παράδρομο της Εθνικής ή σε πάρκινγκ, λόγω των μέτρων για την κακοκαιρία AvgiΣτα διόδια Νέων Μαλγάρων μάλιστα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, σχηματίστηκε «ουρά» χιλιομέτρων από ακινητοποιημένα φορτηγά.

Ουρές φορτηγών στα Ν. Μάλγαρα λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας

«Ουρές» φορτηγών στα Ν. Μάλγαρα λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας 

Πάντως αρκετοί αλλοδαποί οδηγοί εξέφρασαν την κατάπληξή τους για την απαγόρευση κυκλοφορίας, όταν στη χώρα τους διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία, υπό πολύ πιο δυσμενείς συνθήκες. 

Kολυδάς στο Star: Για 2 βαθμούς δε «βούλιαξε» στο χιόνι η Αθήνα

Η Κ. Ρίστα ανέφερε ακόμα ότι παρότι χιόνισε σε λίγες περιοχές, λόγω της ολισθηρότητας χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους τους οδηγούς, καθώς ήδη σημειώθηκαν «καραμπόλες» από συγκρούσεις αυτοκινήτων, όπως στην Αθηνών – Κορίνθου, ευτυχώς χωρίς σοβαρότερες συνέπειες.               
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top