Χαλκίδα: «Ο 43χρονος με είχε βιάσει»

Τι είπε η δολοφόνος του 43χρονου στους γονείς της

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε ο πατέρας της 39χρονης, που σκότωσε έναν 43χρονο άνδρα στη Χαλκίδα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον Βαγγέλη Γκούμα. 

Χαλκίδα: «Αν δε σε έχω εγώ, δε θα σε έχει καμία άλλη»

Οι γονείς της δράστιδος είναι καταρρακωμένοι και δηλώνουν ότι δεν περίμεναν ποτέ από εκείνη να σκοτώσει κάποιον. 

H 39χρονη ζήτησε από από τους γονείς της συγγνώμη που τους ταλαιπωρεί

H 39χρονη ζήτησε από από τους γονείς της συγγνώμη που τους ταλαιπωρεί

Όπως είπαν, η 39χρονη τους ζήτησε συγγνώμη που τους ταλαιπωρεί, ενώ τους εξομολογήθηκε ότι έφυγε από πάνω της μια πίεση τριών ετών, γιατί άκουγε ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της. 

Χαλκίδα: Ο βιασμός, οι φήμες και η βία από τον σύζυγό της

Σύμφωνα με τον πατέρα της 39χρονης, τα τελευταία τρία χρόνια η κόρη του άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. 

Χαλκίδα: Σε πρόσωπα – κλειδιά  αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. τις απαντήσεις 

«Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», είπε και πρόσθεσε:

H 39χρονη ζήτησε από από τους γονείς της συγγνώμη που τους ταλαιπωρεί

Ο πατέρας της 39χρονης είπε στο κεντρικό δελτίο είδησεων του Star και στον Βαγγέλη Γκούμα ότι η 39χρονη του είχε πει πως ο 43χρονος την είχε βιάσει

Χαλκίδα: Σοκαρισμένοι οι γονείς της 39χρονης – Τι είπαν στο Star 

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».

Χαλκίδα: Το θύμα και ο σύζυγος της 39χρονης είχαν διακόψει τις φιλικές σχέσεις

Σύμφωνα με τον πατέρα της 39χρονης κατηγορούμενης, η κόρη του και ο γαμπρός του παρά τα προβλήματα που φέρονται να αντιμετώπιζαν, δεν ήθελαν να πάρουν διαζύγιο. Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, το θύμα και ο γαμπρός του φέρονται να είχαν κόψει τις φιλικές επαφές. 

Χαλκίδα: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της 39χρονης σκεφτόταν το θύμα!  

Χαλκίδα: «Δεν ξέραμε ότι ο 43χρονος ήταν αυτός που μας είχε πει η κόρη μας ότι τη βίασε»

Ο πατέρας της 39χρονης επέμεινε ότι η κόρη του αγαπούσε τον σύζυγό της, όπως κι εκείνος και ότι δεν είχε δείξει ότι μπορεί να κάνει μια τόσο αποτρόπαια πράξη. 

Χαλκίδα: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της 39χρονης σκεφτόταν το θύμα!  

«Σε μια συζήτηση ο γαμπρός μου, μού είχε πει ότι αν δεν είχε παιδιά θα σκότωνε τον 43χρονο. Εγώ τον γνώριζα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι εκείνος με τον οποίο είχαν πρόβλημα η κόρη και ο γαμπρός μου. Υπάρχει ένα θύμα, είναι τραγικό, έχουν τη συμπόνια μου», είπε ο πατέρας της 39χρονης. 

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 39χρονης το μόνο που είπε είναι ότι θα σταθεί στο πλευρό της κόρης της και της οικογένειάς της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top