Χαλκίδα: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της 39χρονης σκεφτόταν το θύμα!  

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του στο Star: Ήταν ερωτευμένη μαζί του

Στο τι μπορεί να όπλισε το χέρι μιας μητέρας δύο ανήλικων παιδιών στην Χαλκίδα και την οδήγησε να μαχαιρώσει έναν οικογενειακό φίλο και ποιο ακριβώς ήταν το κίνητρο,  αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Τάρτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Σπύρο Λάμπρου.  

Χαλκίδα: Οικογενειακοί φίλοι η 39χρονη με το 43χρονο θύμα!

Ο κ. Τάρτης αποκάλυψε ότι από τα τέλη του 2021  το θύμα είχε έρθει στο γραφείο του «ζητώντας να  τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τις πιέσεις, «τα ερωτικά καλέσματα», της φερόμενης ως  δράστιδας». Ο δικηγόρος διευκρίνισε μάλιστα ότι η κατάσταση που βίωνε ήταν σε γνώση των συζύγων της 39χρονης και του 43χρονου. Ο κ. Τάρτης αποκάλυψε μάλιστα ότι το θύμα του είχε ζητήσει να εξετάσει το ενδεχόμενο αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά της 39χρονης. Όπως συμπλήρωσε,  του είπε ότι δε θα βοηθούσε και πολύ και του  αντιπρότεινε «μήπως θα ήταν καλύτερα να μιλήσεις με τον σύζυγό της;», διευκρινίζοντας ότι ήταν στενός φίλος του θύματος.   

O δικηγόρος ανέφερε ακόμη ότι «έτσι και έγινε και αυτό βοήθησε για σημαντικότατο χρονικό διάστημα να σταματήσουν οι οχλήσεις»

Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος στο Star   

«Ήταν ερωτευμένη μαζί του αλλά ποτέ δεν ειχαν σχέση»   

O κ. Τάρτης επισήμααν ότι η 39χρονη ήταν ερωτευμένη με το θύμα, διευκρινίζοντας ότι υπήρχε και οργή γιατί εκείνος δεν ενέδιδε, κατάσταση η οποία του θυμίζει τη φράση «αν δε σε έχω εγώ δε θα σε έχει κανείς». Ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός ότι το φερόμενη ως δράστης και το θύμα δεν είχαν  ποτέ ερωτική σχέση. Υπενθύμισε ακόμα ότι το θύμα το 2021, όταν του ζήτησε τη βοήθειά του, ήταν νιόπαντρος.   

«Ποτέ δεν υπήρξε επίσης καβγάς το προηγούμενο βράδυ της δολοφονίας» διευκρίνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.             
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top