Χαλκίδα: Οικογενειακοί φίλοι η 39χρονη με το 43χρονο θύμα!  

«Άσε με ήσυχο» τα τελευταία λόγια του θύματος

Άγριο έγκλημα συγκλονίζει την Χαλκίδα. Μια 39χρονη γυναίκα φέρεται ναα μαχαίρωσε γνωστό επιχειρηματία της πόλης μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Ο  42χρονος άντρας έχασε τη ζωή του, ενώ η γυναίκα συνελήφθη, κρατείται και τις επόμενες ώρες αναμένεται να απολογηθεί για την ανθρωποκτονία.  Στη Χαλκίδα λίγα λεπτά μετά το έγκλημα βρέθηκε ο Βαγγέλης Γκούμας με την κάμερα του Star και εξασφάλισε βιντεο με τα τελευταία λεπτά του θύματος λίγο πριν το φονικό και μαρτυρίες γειτόνων που συγκλονίζουν.    

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η 39χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών και το θύμα ήταν οικογενειακοί φίλοι.  Συνδέονταν στενά και γνωρίζονταν χρόνια. Το θύμα και ο σύζυγος της φερόμενης ως δράστιδος έκαναν παρέα από παιδιά.   Η γυναίκα που είδε μπροστά στα μάτια της να μαχαιρώνουν τον άντρα της είναι συντετριμμένη. Μετά την κατάθεσή της στις αρχές επέστρεψε σπίτι, αμίλητη. Με τον Σάκη είχαν παντρευτεί πριν 1,5χρονο και όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους ήταν ευτυχισμένοι και έκαναν όνειρα. Βγαίνοντας από το Αστυνομικό Τμήμα μετά την κατάθεση της δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη.  

Χαλκίδα: «Σκοτώνουν τον άνδρα μου» - Τον μαχαίρωσε μπροστά στη σύζυγό του 

Οικογενειακός φίλος το θύμα με την 39χρονη

Οικογενειακός φίλος το θύμα με την 39χρονη 

Σοκαρισμένη η 39χρονη: «Βοηθήστε τον άντρα και τα παιδιά μου» 

Ο δικηγόρος της 39χρονης Θέμης Κωντσιλίδης δήλωσε για την πελάτισσά του στην κκάμερα του Star: «Δεν είναι ακόμη σε ψυχική κατάσταση να πει κάτι για το συμβάν. Είναι σοκαρισμένη. Ήταν τρεμάμενη, στον κόσμο της. Δε μίλησε, είπε «πώς είναι ο άντρας μου;    πώς είναι τα παιδιά μου;» και ζήτησε λίγο να ηρεμήσει να σκεφτεί κάποια πράγματα. 
Όσον αφορά τι του είπε δήλωσε: «Να βοηθήσουμε τα παιδιά της και τον σύζυγο της,  αυτό μου ζήτησε. Δεν έχει ομολογήσει την πράξη, δεν είναι σε κατάσταση να απολογηθεί».  

Βοηθήστε τον άντρα μου (φωτο) η έκκληση της 39χρονης

«Βοηθήστε τον άντρα μου» (φωτο) η έκκληση της 39χρονης 

Δικηγόρος 39χρονης: Έβλεπε ψυχίατρο το τελευταίο διάστημα

Ο κ. Κωντσιλίδης αποκάλυψε επίσης ότι μόλις του γνωστοποίησε ο σύζυγος της 39χρονης ότι παρακολουθείτο από ψυχίατρο 3 μήνες.  

Χαλκίδα: Γυναίκα δολοφόνησε 42χρονο με τέσσερις μαχαιριές

«Θέλω να μιλήσω μαζί της, να δω σε τι κατάσταση είναι τώρα και θα εκθέσουμε στην ανακρίτρια τα στοιχεία» δήλωσε στο Star.    

Η τελευταία ανάρτηση 

Όλα έγιναν λίγες ώρες μετά τη γιορτή του Σάκη. Το προφίλ του θύματος στο facebook είναι γεμάτο με ευχές και φωτογραφίες από τη δουλειά του που λάτρευε. Η τελευταία δική του ανάρτηση ήταν πριν τις 3 ημέρες. Αναζητούσε προσωπικό στην επιχείρησή  του και «έκανε πλάκα».  

Η τελευταία ανάρτηση του θύματος

Η τελευταία ανάρτηση του θύματος
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top